Αθλητισμός

Αλέξανδρος Κατράνης: Ο αντί – Ινσούα του Παναθηναϊκού

Αλέξανδρος Κατράνης: Ο αντί – Ινσούα του Παναθηναϊκού
Αλέξανδρος Κατράνης: Οι "Πράσινοι" ευελπιστούν να κλείσουν σύντομα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Εμάνουελ Ινσούα, ωστόσο σε περίπτωση που οι συζητήσουν "ναυαγήσουν" τότε θα ενεργοποιήσουν άμεσα τη περίπτωση του Έλληνα αμυντικού της Σεντ Εττιέν.

Αλέξανδρος Κατράνης: Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Εμάνουελ Ινσούα συνεχίζονται, με τον Αργεντινό αμυντικό να μην αποδέχεται για την ώρα την οικονομική πρόταση των “Πράσινων” περιμένοντας κάτι καλύτερο για να πει το “ναι” υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός εμφανίζεται μέχρι στιγμής δύσκολος στις διαπραγματεύσεις ζητώντας το κάτι παραπάνω από το “Τριφύλλι”, το οποίο ωστόσο με τη σειρά του αντιστέκεται μένοντας στην αρχική του θέση.

Ο Ινσούα αμείβεται με κάτι περισσότερο από 280.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο θα ήθελε να μείνει στην Αθήνα αυξάνοντας τις αποδοχές του. Οι “Πράσινοι” δεν μένουν όμως μονάχα στη περίπτωση του Αργεντινού αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Μία από αυτές είναι και ο αμυντικός της Σεντ Εττιέν, Αλέξανδρος Κατράνος, με τον νεαρό μπακ να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού.

Ο 21χρονος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, κερδίζοντας μάλιστα τη μεταγραφή του στη γαλλική Σεντ Εττιέν το καλοκαίρι του 2017 μετά από μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στο Περιστέρι με τη φανέλα του Ατρόμητου. Οι Γάλλοι το καλοκαίρι παραχώρησαν ως δανεικό τον παίκτη στην ομάδα που πρωτοεμφανίστηκε, με τον νεαρό να αγωνίζεται βασικός και να εντυπωσιάζει και πάλι με τις εμφανίσεις του υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments