Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Πιθανός ο τερματισμός του δανεισμού του

Όγκνιεν Βράνιες: Πιθανός ο τερματισμός του δανεισμού του
Όγκνιεν Βράνιες: Οι πιθανότητες άμεσης αποχώρησης του Βόσνιου αυξάνονται σημαντικά.

Όγκνιεν Βράνιες: Το καλοκαίρι η ΑΕΚ ήταν σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Βόσνιος στόπερ ήθελε να αποχωρήσει από την Άντερλεχτ και οι δυο πλευρές ήρθαν σε επαφή. Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετό, ο έμπειρος στόπερ επέστρεψε στην ομάδα. Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν ίδια με το προηγούμενη θητεία του με τα “κιτρινόμαυρα”.

Η αγωνιστική εικόνα του δεν ήταν τόσο καλή αυτό αυτό δικαιολογήθηκε από τη γενικότερη μετριότητα στην φετινή ΑΕΚ. Ωστόσο στη συνέχεια δεν έλειψαν και τα πειθαρχικά παραπτώματα. Αποκορύφωμα ήταν το party γενεθλίων του και το βίντεο που τον έδειχνε ημίγυμνο και σε κατάσταση μέθης να βρίζει τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν το ντέρμπι. Τα παραπτώματα συνεχίστηκαν και μετά το ματς όταν αρνήθηκε να κατεβάσει από το instagram ένα χυδαίο ποστ.

Τελείωσαν οι ζωές για τον Βράνιες

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Βράνιες είχε μπει στο περιθώριο. Μάλιστα, για ένα διάστημα έκανε προπονήσεις μόνος του. Τότε άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια που ήθελαν την ΑΕΚ να μην έχει καμία πρόθεση να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε τελικά στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά στο ματς με τον ΟΦΗ έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής.

Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής χτύπησε εκτός φάσης έναν αντίπαλο του με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Αυτό το περιστατικό έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να πουν “ως εδώ”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν τρόπο να σπάσουν τον δανεισμό του Βράνιες προκειμένου να απεμπλακούν από το βαρύ συμβόλαιο του. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν η Άντερλεχτ έχει βάλει κάποια ρήτρα σε αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments