Video

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [5/12/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [5/12/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (05/12/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (05/12/19).

Κριός

Πορευτείτε τολμηρά για την υλοποίηση των στόχων σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και δέχεται τις ευεργετικές ακτίνες του επεκτατικού Δία. Τώρα έχετε το απαραίτητο θάρρος για να κάνετε τις επιλογές σας, γι’ αυτό αφήστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητά σας. Αποφασίστε αν θα προχωρήσετε σε ένα νέο εγχείρημα, αν θα κάνετε μια αγορά ή θα αναζητήσετε καινούργιες χορτοφαγικές συνταγές. Η μέρα ενδείκνυται και για να αποτραβηχτείτε λίγο από το προσκήνιο, χωρίς τις ηλεκτρονικές σας συσκευές.

Ταύρος

Η διάθεσή σας γίνεται πιο ευαίσθητη απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Ταύροι. Γι’ αυτό φροντίσει η Σελήνη από τον Κριό, που φωτίζει τον 12ο Οίκο σας των θετικών μεταμορφώσεων και της διαίσθησης. Επειδή πολλά τραγικά συμβαίνουν στον κόσμο, μπορείτε να εστιάσετε στις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε από την πλευρά σας – όσο μικρές κι αν είναι. Αρκεί η εθελοντική εργασία σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό ή η προσφορά βοήθειας σε έναν άνθρωπο που δυσκολεύεται οικονομικά. Όπως έγραφε η Άννα Φρανκ στο ημερολόγιό της, «κανείς δεν πρέπει να καθυστερεί τη δική του συμβολή στη βελτίωση του κόσμου».

Δίδυμοι

Τι κάνουν οι δικοί σας άνθρωποι, αγαπητοί Δίδυμοι; Ενίοτε σας συνεπαίρνει τόσο η έντονη καθημερινότητά σας, που ξεχνάτε να έχετε μια ουσιαστική επαφή με τα άτομα του στενού τους κύκλου.Τηλεφωνήστε τους και μοιραστείτε τα νέα σας, ειδικά όλα εκείνα που κανείς δεν συζητά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα καλύτερα, γιατί να μην συναντηθείτε για ένα όμορφο δείπνο; Θα είναι μια ευκαιρία να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας, μακριά από κάθε είδους «στεγανά» του διαδικτύου.

Καρκίνος

Πόσο ακόμη, αγαπητοί Καρκίνοι; Σας αρέσει να προσφέρετε, γι’ αυτό διαπρέπετε σε ρόλους στήριξης. Αλλά κάποιες φορές πρέπει να βγαίνετε από το ρόλο του μέντορα των άλλων και να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες! Όσο κι αν αγαπάτε και εμπιστεύεστε τους δικούς σας ανθρώπους, δεν γίνεται να ασχολείστε συνεχώς με τις δικές τους απαιτήσεις. Η Σελήνη από τον Κριό και τον 10ο Οίκο σας των ορίων, θα σας δείξει ότι κάποιοι δεν σας ανταπόδωσαν ποτέ την ευγενική σας προσφορά.

Λέων

Γνωρίζετε την Ελίζαμπεθ Κένι, αγαπητοί Λέοντες; Ήταν μια ατρόμητη Αυστραλή νοσοκόμα στις αρχές του 19ου αιώνα, που είπε ότι «Είναι καλύτερα να είσαι λιοντάρι για μια μέρα, παρά πρόβατο όλη σου τη ζωή». Εσείς που γεννηθήκατε και θα είστε πάντα λιοντάρια, μήπως το ξεχνάτε κάποιες φορές; Θα σας το θυμίσει η Σελήνη από τον Κριό και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης και της περιπέτειας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάτι που σας φοβίζει, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Να ξέρετε ότι τα πρόβατα γίνονται η πιο εύκολη λεία, όταν αρνούνται να βγουν από τη βολική τους στάνη.

Παρθένος

Μήπως έχετε φορτώσει υπερβολικά τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι; Ο φιλόσοφος Σωκράτης υποστήριζε ότι αν δεν διαθέτετε μία ώρα ησυχίας για τον εαυτό σας κάθε μέρα, θα αναγκαστείτε να διαθέσετε δύο! Δεν πρόκειται να σημειώσετε όση πρόοδο θα θέλατε, αν ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η Σελήνη από τον Κριό, κεντρίζει τον 8ο Οίκο σας της διαίσθησης και της ιδιωτικότητας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα από τον ανεμοστρόβιλο της καθημερινότητάς σας. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανανέωση αλλά και την εστίαση που θα νιώσετε, ακόμα και αυτή την σύντομη ανάπαυλα.

Ζυγός

Γυρίζουν στο μυαλό σας όσα «πικάντικα» περιγράφει η Ριάνα στα τραγούδια της, αγαπητοί Ζυγοί; Χρεώστε τις στη Σελήνη στον Κριό, που ρίχνει μια ιδιαίτερη δέσμη φωτός στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων! Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να πάει τα όνειρα και τις επιθυμίες σας στο επόμενο επίπεδο; Αναζητάτε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για όλα αυτά, όπως και για να συζητήσετε τρυφερά τις ανάγκες σας. Ίσως να σας εκπλήξει η ευκολία που θα καταλήξετε σε χρυσές τιμές. Ανάλογη εύνοια θα έχετε και σε διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 Σκορπιός

Χωθείτε στη δουλειά, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τη Σελήνη στον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της απόδοσης, μπορείτε να προσεγγίσετε κι άλλο την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Εστιάστε στους στόχους σας και πάρτε εκείνες τις αποφάσεις που θα εξυπηρετήσουν τα φιλόδοξα όνειρά σας. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα επόμενα βήματα. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και να αφήσετε την έμπνευσή σας να καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη.

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να «κάνετε παιχνίδι», αγαπητοί Τοξότες; Η Σελήνη περιδιαβαίνει τον φανταχτερό 5ο Οίκο σας, δίνοντάς σας το έναυσμα να καταλάβετε το κέντρο της σκηνής. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε εκκεντρικά ή να προκαλέσετε, αρκεί μόνο να επιστρατεύσετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Οι ιδέες σας θα τραβήξουν την προσοχή των κατάλληλων ανθρώπων, που θα σας ανοίξουν τις πόρτες της επιτυχίας. Οι δεσμευμένοι, αφήστε τη φαντασία σας να σαγηνεύσει το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, εντοπίστε τους κρυφούς σας θαυμαστές.

Αιγόκερως

Το αίσθημα παίρνει τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού και της συναισθηματικής ευμάρειας. Δεν είναι κακό να νιώθετε νοσταλγικοί και ευαίσθητοι, αφήστε την ευάλωτη πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια. Είναι η ιδανική εποχή για να γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές, να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για ένα όμορφο δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας… Δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στην πιο αποδοτική συζήτηση που έχετε κάνει.

Υδροχόος

Μήπως έχετε χάσει το χαμόγελό σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Υδροχόοι; Μην ανησυχείτε καθόλου, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και πυροδοτεί τον 3ο Οίκο σας της ευθυμίας και της χαλαρότητας. Ενδώστε στην παρόρμησή σας να συναντήσετε ευχάριστους ανθρώπους και αφήστε το χιούμορ σας να ρέει. Η Όντρι Χέμπορν έλεγε ότι «το γέλιο είναι η καλύτερη θεραπεία για πολλές ασθένειες, κυρίως όσες σχετίζονται με την ψυχολογία». Καθαρίστε και ανανεώστε τη δική σας από σήμερα.

 Ιχθύες

Πάλι έχετε οικονομικά προβλήματα, αγαπητοί Ιχθύες; Από τη μία πλευρά πιέζεστε για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες, από την άλλη ξοδεύετε αλόγιστα για αχρείαστες αγορές! Με τη Σελήνη στον πρακτικό 2ο Οίκο σας, είναι επιτακτική η ανάγκη να θέσετε πρόγραμμα στον προϋπολογισμό σας. Και φροντίστε να το τηρήσετε, γιατί τίποτα δεν επιλύεται με «ψυχοθεραπεία» στα μαγαζιά. Όπως υποστήριζε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, «αναζητήστε την απλότητα μέσα σε κάθε χάος».

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments