Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [5/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [5/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (5/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (5/12/19).

κριός

Θα πρέπει να βγάλεις τα ροζ γυαλιά σου αναφορικά μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, αυτό δε θα το κάνεις για να δεις ξεκάθαρα τα ελαττώματα ή τις αδυναμίες του. Αντίθετα, μπορείς να κάνεις μια πιο ακριβή εκτίμηση γι’ αυτόν – ή, αν έχεις σχέση μαζί του…. την πραγματικότητα της σχέσης σας. Μήπως ήρθε η ώρα να προσγειωθείς στον πλανήτη Γη.

ταύρος

Ο χρόνος και η υπομονή μπορούν να βοηθήσουν ώστε να διευθετηθεί μια κατάσταση για να μπορέσετε με το ταίρι σου, να τη δείτε πιο καθαρά. Αυτό που εσύ παίρνεις με την ονομαστική του αξία, θα μπορούσε να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Επιτρέποντας στον χρόνο να κάνει ό, τι κάνει καλύτερα, θα βοηθήσεις ώστε να λάμψει η αλήθεια, σ’ αυτό που χρειάζεται και αξίζει την κοινή σας εστίαση. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες από όσες έχεις μέχρι τώρα στη διάθεσή σου….έρχονται σύντομα.

δίδυμοι

Εξαιτίας της ανησυχίας σου, μπορεί να αποστασιοποιηθείς τώρα και να εστιάσεις σε θέματα που ο αγαπημένος σου μπορεί να θεωρήσει ότι είναι τετριμμένα. Θα ήθελε ίσως να σε δει λίγο πιο προσγειωμένη ή ικανή να επικεντρωθείς σε κάτι για περισσότερο από ένα λεπτό τη φορά, ούτως ή άλλως. Μην θεωρείς πως αυτός θεσπίζει νόμους. Απλά μπορεί να επιθυμεί να είσαι σε θέση να εστιάσεις σε κάτι, που θεωρεί ουσιαστικό ή τουλάχιστον πιο ενδιαφέρον.

καρκίνος

Πολλά από αυτά που λέει ο εραστής σου, πιθανόν με πολλούς τρόπους, να είναι διαφανή και να μην διατρέχουν κίνδυνο παρερμηνείας. Ωστόσο, θα προσπαθήσεις να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές όσων είπε μήπως και υπάρχει κάποιο βαθύτερο ή κρυμμένο μήνυμα. Αυτό που υπαινίσσεται ίσως είναι πολύ λεπτό…. και θα μπορούσε να σου δώσει πολλά για να σκεφτείς ή να εξετάσεις.

λέων

Αυτό που κάνεις ή λες, μπορεί να καταστήσει σαφές στο ταίρι σου, πως δε θες τίποτε περισσότερο, από αμφίδρομη τιμιότητα. Αυτή η κατανόηση μπορεί να φέρει και ένα νέο επίπεδο συμφωνίας μεταξύ σας. Αν αποφάσισες να μην πεις όσα σκέφτεσαι, επειδή φοβάσαι μην προκαλέσεις εντάσεις, τότε η πολιτική της ειλικρίνειας, είναι ό,τι καλύτερο. Και είναι σίγουρο πως θα το εκτιμήσει.

παρθένος

Αν νιώθεις πως τα γεγονότα στη σχέση σου, εξελίσσονται πολύ γρήγορα για τις προτιμήσεις σου, τότε πίστεψε πως οποιαδήποτε ανησυχία θα είναι σύντομη. Η αλλαγή ξεδιπλώνεται στη σχέση σου…. και το καλύτερο σχέδιο περιλαμβάνει να δεχτείς να οδηγηθείς, όπου σε κατευθύνει η αλλαγή. Όσο περισσότερο αντιστέκεσαι, τόσο περισσότερο καθυστερείς να φτάσεις στον εντυπωσιακό και καρποφόρο προορισμό, που έχει κατά νου.

ζυγός

Υπάρχουν αναμφισβήτητα πολλά οφέλη για την ανάπτυξη της σχέσης σου. Ωστόσο, μια αίσθηση προσοχής θα σε ενθαρρύνει να μην εξαρτάσαι από την ελπίδα πριν βεβαιωθείς , όπως λέει μια παλιά παροιμία. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τον ενθουσιασμό, με την αυτοσυγκράτηση. Αυτό που ξετυλίγεται στα ερωτικά σου τώρα προτίθεται να σε καθησυχάσει και να σε εμπνεύσει. Μην εστιάζεις έντονα σε ό, τι μπορεί να πάει στραβά.

σκορπιός

Αν αισθάνεσαι ότι είναι σωστό να ανοίξεις την καρδιά σου με κάποιο τρόπο, τότε μην το παιδεύεις άλλο! Είτε πρόκειται για μια ειλικρινή συζήτηση με ένα πιθανό εραστή, είτε για μια αποκάλυψη στον εραστή σου, η προθυμία σου να τον εμπιστευτείς, θα παίξει αναπόσπαστο ρόλο στην ενίσχυση της μεταξύ σας εμπιστοσύνης. Μ’ αυτή την κίνηση, τίποτα δεν σταματά το νέο επίπεδο αυθεντικότητας που δημιουργείται μεταξύ σας.

τοξότης

Αν αγωνίζεσαι να γίνεις κατανοητή στον αγαπημένο σου με τα λόγια, τότε δες αν αξίζει να το πετύχεις με εγκάρδιες ενέργειες. Αυτό που κάνεις για να τον ικανοποιήσεις αυτή τη στιγμή και να δείξεις την υποστήριξή σου με χειρονομίες, θα το συγκρατήσει καλύτερα στο μυαλό του, απ’ ό,τι αν έμενες μόνο στα λόγια. Ακολούθησε το σύνθημα, μην το πεις, κάντο.

αιγόκερως

Μπορεί να έχεις αντιληφθεί πως μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον εραστή σου, οδηγείται σε άγνωστα μονοπάτια, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο ευαίσθητη. Μπορεί να προτιμήσεις να απομακρυνθείς, από ορισμένα θέματα. Η σημασία του να καταστεί σαφές, γιατί θέλεις να μάθεις περισσότερα από όσα σου λέει, μπορεί να χρειαστεί ενίσχυση. Θέλεις να καθησυχάσεις την καρδιά σου, μέσα από την ειλικρίνειά του. Απλά πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός, πως υπάρχουν όρια, σχετικά με το πόσο μπορείς να πιέσεις ή να δοκιμάσεις.

υδροχόος

Θα είναι κατανοητό, να βαρυγκωμάς από το βάρος της ευθύνης που κουβαλάς στους ώμους σου, αναφορικά με τη σχέση σου. Μπορεί επίσης να γνωρίζεις πόση υπευθυνότητα επιδιώκεις, αλλά μην πείσεις τον εαυτό σου, πως αν μιλήσεις στον εραστή σου γι’ αυτό, δε θα το εκτιμήσει. Η τοποθέτησή σου, μπορεί να είναι αυτό που κάνει τον σύντροφό σου, να σε αφήνει να έχεις το προβάδισμα. Αλλά αν αισθάνεσαι ότι δεν σε υποστηρίζει…. τότε πρέπει να το μάθει, όσο το δυνατόν νωρίτερα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 ιχθύες

Θα προκύψει μια πιθανή ανάγκη τώρα, να αποστασιοποιηθείς από ένα θέμα που ενδιαφέρει τον αγαπημένο σου. Αλλά θα υπάρξουν οφέλη, αν παρακολουθείς ήσυχα στο παρασκήνιο για να δεις τι αγαπάει ο εραστής σου και να επιλέξεις τη κατάλληλη στιγμή, για να τον βοηθήσεις. Το ένστικτό σου για να μην παρέμβεις αυτή τη στιγμή, είναι πιθανόν σωστό. Ωστόσο να περιμένεις, ότι σύντομα θα βεβαιωθείς πως ότι η παρέμβασή σου, είναι απαραίτητη. Οι πληροφορίες ή οι γνώσεις που απέκτησες από την αποσύνδεση του εαυτού σου, θα είναι χρήσιμες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments