Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Η πιθανή αλλαγή αριθμού και οι “προλήψεις”

Δημήτρης Κουρμπέλης: Η πιθανή αλλαγή αριθμού και οι “προλήψεις”
Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο Έλληνας μέσος, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, είχε σκεφτεί να αλλάξει αριθμό στη φανέλα, αλλά δεν το έκανε για έναν... περίεργο λόγο.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι και το 2023, «δένοντας» το μέλλον του στο «Τριφύλλι».  Άλλωστε, οι διοικούντες της ομάδας είχαν θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου μέσου, καθώς ο ίδιος αποτελεί έναν εκ των βασικότερων παικτών στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και φυσικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την Τετάρτη (27/11) ότι έφτασαν τελικά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα τους μέχρι και το 2023. Η διαδικασία έτρεξε άμεσα από τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για αύξηση των απολαβών του Κουρμπέλη, το συμβόλαιο του οποίου θα ξεπερνά τις 400.000 ευρώ και θα τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Μια παράξενη ιστορία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Sportday» φανερώνει την ιστορία πίσω από τον αριθμό της φανέλας του Έλληνα μέσου. Ο Κουρμπέλης έχει επιλέξει το νούμερο 21, το οποίο και δεν θέλει να αλλάξει διότι είναι προληπτικός. Ο ίδιος είχε σκεφτεί να πάρει το 6, αλλά δεν θέλησε να το κάνει για να μη χαλάσει το… γούρι.

Παναθηναϊκός: Η ανανέωση Διούδη και η πρώτη αποχώρηση των «κομμένων»

Σε τροχιά ανανεώσεων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το «Τριφύλλι», καθώς οι Τάσος Χατζηγιοβάννης και Δημήτρης Κουρμπέλης, υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με τους «πράσινους». Ωστόσο, οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν θα είναι οι μόνοι που θα βάλουν την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο. Ο Τσάβι Ρόκα έχει και άλλες ανοιχτές υποθέσεις με πρώτη και καλύτερη πλέον αυτή του Σωκράτη Διούδη, με τον 26χρονο τερματοφύλακα να είναι έτοιμος να πει το «ναι» και να αποδεχθεί την πρόταση του «Τριφυλλιού».

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό να τον έχει βασικό και αναντικατάστατο στην ενδεκάδα του. Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον ελληνικό κορμό της ομάδας, με τον Διούδη να είναι ένας από τους παίκτες που τον αποτελούν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πράσινη», η διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ μικρή και ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός μπορεί να κλείσει το θέμα όποτε το θελήσει.

Παράλληλα, στις τάξεις του Παναθηναϊκού θέλουν να ξεκινήσουν τις λύσεις των συμβολαίων με όσους παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη και καλούνται να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας. Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το συμβόλαιο του Δημήτρη Οικονόμου αναμένεται να λυθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments