Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: “Ο γάμος μπορεί να περιμένει”

Κατερίνα Καινούργιου: “Ο γάμος μπορεί να περιμένει”
Δεν βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η όμορφη Κατερίνα η οποία έχει σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια του OPEΝ και της εκπομπής “Ευτυχείτε” νιώθει γεμάτη από την προσωπική της ζωή και διέψευσε κατηγορηματικά στο φιλικό της περιβάλλον τα περί σχεδίων γάμου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο.  «Ο γάμος μπορεί να περιμένει» ήταν το σχόλιό της σε φιλικά της πρόσωπα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις συγκεκριμένες φήμες. Ωστόσο, παραμένει ευτυχισμένη στο πλευρό του εγγονού του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση της εφοπλιστικής οικογένειας και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έδωσαν  το «παρών» στο γάμο της Αναστασίας Καίσαρη. Το ζευγάρι, που είναι full in love και βλέπει μέρα με τη μέρα την σχέση του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, έλαμψε με την παρουσία του και όχι άδικα. Την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής η Κατερίνα δέχθηκε μια τεράστια ανθοδέσμη και ένα μοναδικό δώρο έκπληξη από το σύντροφό της το οποίο αποκάλυψε μονάχα στους κοντινούς της ανθρώπους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας γιατί πολύ απλά χαίρονται τον έρωτά τους και καλά κάνουν. Το μόνο που τους απασχολεί αυτό το διάστημα είναι το που θα περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σε κάποιο εξωτικό νησί για μπάνιο μέσα στο χειμώνα ;  Ένα ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για shopping ή στη χειμωνιάτικη Ευρώπη; είναι τα ερωτήματα που “βασανίζουν” την όμορφη Κατερίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments