Video

Βραζιλία: Έπαιξαν “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί” επειδή ήθελαν και οι τρεις να εκτελέσουν ένα φάουλ [vid]

Βραζιλία: Έπαιξαν “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί” επειδή ήθελαν και οι τρεις να εκτελέσουν ένα φάουλ [vid]
Βραζιλία: Τρεις ποδοσφαιριστές της Βάσκο Ντα Γκάμα δεν μπορούσαν να διαλέξουν ποιος θα εκτελέσει το φάουλ και αποφάσισαν να το λύσουν με το διάσημο παιχνίδι.

Βραζιλία: Ένα επικό στιγμιότυπο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης της Βάσκο Ντα Γκάμα εναντίον της Τσαπεκοένσε για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Κι αυτό γιατί τρεις ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος θα εκτελέσει ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα τους, σε καλή θέση έξω από την περιοχή. Έτσι, επέλεξαν να… λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί».

«Θεϊκή» ήταν και η αντίδραση ενός παίκτη της αντίπαλης ομάδας, που έβαλε γελώντας το χέρι του ανάμεσα στους παίκτες της Βάσκο θέλοντας να συμμετάσχει στο παιχνίδι από το οποίο προέκυψε ο εκτελεστής που… δεν σκόραρε τελικά με το φάουλ. Πάντως, ο παίκτης που έμεινε… θεατής στο παιχνίδι, ονόματι «Πίκατσου», πήρε τη «εκδίκησή» αναλαμβάνοντας την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε αργότερα η Βάσκο και ανοίγοντας το σκορ στο 84′ πριν τελικά η ομάδα του ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις και το ματς λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments