Video

Το Καφέ της Χαράς: Τι ώρα θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Το Καφέ της Χαράς: Τι ώρα θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα
Καφέ της Χαράς: Η σειρά επιστρέφει μετά από 15 χρόνια και είναι έτοιμη να ξανακερδίσει το κοινό της.

Το Καφέ της Χαράς: Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή είναι γεγονός. Ο ΑΝΤ1 είναι πλέον έτοιμος και το πρώτο επεισόδιο της θρυλικής σειράς θα ομορφύνει την παραμονή πρωτοχρονιάς μας μετά από 15 ολόκληρα χρόνια αποχής. Από την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε το πρώτο τρέιλερ να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα συνοδευόμενο από την χαρακτηριστική μουσική των τίτλων αρχής της σειράς που για ακόμα μια φορά ήχησε γλυκά στα αυτιά μας.

«Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του, το «ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» επιστρέφει στις οθόνες μας την Τρίτη 31/12! Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού θα είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη σειρά ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της πρεμιέρας του «Καφέ της Χαράς».

Η ώρα που θα προβληθεί

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 20:45 θα πέσουν οι τίτλοι έναρξης του πολυαναμενόμενου σίκουελ της σειράς-φαινόμενο του ΑΝΤ1, με τον σταθμό να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως φαίνεται, το κανάλι άφησε εκτός τα εορταστικά προγράμματα και προτίμησε να παίξει το δυνατό του χαρτί σε ημέρα και ώρα-έκπληξη. Μια κίνηση που μάλλον θα δικαιώσει τον ΑΝΤ1 και με το παραπάνω.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments