Πολιτική

Ετοιμάζει restart ο Πάνος Καμμένος

Ετοιμάζει restart ο Πάνος Καμμένος
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ετοιμάζεται να λύσει τη σιωπή του, με τον ίδιο να μιλάει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μεσόγειο.

Ο Πάνος Καμμένος έχει διατηρήσει σιγή ιχθύος εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Οπότε, όπως είναι λογικό, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα έχει να πει αρκετά στην επόμενη δημόσια τοποθέτηση του, η οποία όπως φαίνεται δεν αργεί καθόλου. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Documento», ο Πάνος Καμμένος θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές σε εκδήλωση που οργανώνει το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Μελετών Εθνική Αναδημιουργία με αντικείμενο τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Στο πάνελ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι καθηγητές πανεπιστημίου Παναγιώτης Αλεξάκης και Πέτρος Σιούσιουρας, ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, ο πρόεδρος του ΙΓΜΕΑ Νίκος Μαυραγάνης, ο εκπρόσωπος του κουρδικού κόμματος PYD στην Ελλάδα Ιμπραήμ Μουσλέμ και ο πρέσβης της Αρμενίας Φάντεϊ Τσαρτσογκλιάν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Documento», την Τρίτη (18:00) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αναμένονται αρκετές εκπλήξεις από μεριάς Πάνου Καμμένου. Το Μέσο δεν αναφέρει ούτε για ποιους θα μιλήσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά ούτε και τα θέματα στα οποία θα αναφερθεί. Το σίγουρο, πάντως, είναι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά τις εκλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments