Lifestyle

Τατιάνα Σαΐκοβιτς: Το κρυφό “χαρτί” του Ερυθρού Αστέρα ενάντια στον Ολυμπιακό

Τατιάνα Σαΐκοβιτς: Το κρυφό “χαρτί” του Ερυθρού Αστέρα ενάντια στον Ολυμπιακό
Τατιάνα Σαΐκοβιτς: Το βράδυ άπαντες περιμένουν να δουν την μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να κατεβαίνουν με γεμάτη σύνθεση από κάθε άποψη.

Τατιάνα Σαΐκοβιτς: Η σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα πλησιάζει και όλοι στον Πειραιά περιμένουν να δουν την ομάδα τους να πανηγυρίζει την νίκη – πρόκριση απέναντι τους Σέρβους. Οι φιλοξενούμενοι “κατεβαίνουν” στον αγώνα με γεμάτη σύνθεση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς εκεί αναμένεται τα βλέμματα να κλέψει η ξανθιά “οπτασία” Τατιάνα Σαΐκοβιτς.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ερυθρού Αστέρα έχει καταφέρει να προκαλέσει αναστάτωση στον Πειραιά, καθώς δύσκολα μπορεί να προσπεράσει κανείς την παρουσία της. Οι Σέρβοι ευελπιστούν απόψε πως η ομάδα του θα μπορέσει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, πανηγυρίζοντας αυτομάτως και την πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Φέτος μπορεί να μην βρίσκονται στην αγωνιστική κατάσταση της περασμένης σεζόν στην Ευρώπη, όμως δεδομένα βγαίνουν νικητές στην μάχη των ΜΜΕ, καθώς η Τατιάνα κερδίζει με διαφορά κάθε της αντίπαλο με την πληθωρική της παρουσία.

Απολαύστε την!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments