Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έκλεψε” την παράσταση στα καλλιστεία Miss Κρήτη [pic&vid]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έκλεψε” την παράσταση στα καλλιστεία Miss Κρήτη [pic&vid]
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απαστράπτουσα εμφάνιση της Ελληνίδας παρουσιάστριας στάθηκε αρκετή στο να υπερκαλύψει την βραδιά των καλλιστείων.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τελευταίο διάστημα μπορεί να μην την βλέπουμε συχνά στο γυαλί, ωστόσο όποτε πραγματοποιεί εμφανίσεις φροντίζει να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίασε τα καλλιστεία Miss Κρήτη σε μια λαμπερή βραδιά στον Κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια κατάφερε να λάμψει με την εμφάνισή της και την ενδυμασία της, κερδίζοντας πολύ από την λάμψη των διαγωνιζόμενων. Οι Κρητικοπούλες διαγωνίσθηκαν για το στέμμα της καλύτερης του νησιού, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη θέση της παρουσίασης να βγαίνει ως απόλυτη νικήτρια.

Φέτος ο διαγωνισμός συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής, με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου να διαφημίζει την εμφάνιση της στο Ηράκλειο μέσω των προσωπικών της μέσων δικτύωσης. «Σας στέλνω ένα γλυκό φιλί από την Κρήτη» σημείωσε η παρουσιάστρια χθες το βράδυ, δείχνοντας μας μέσα από τα social media τις λαμπερές εμφανίσεις της στα χθεσινά Καλλιστεία της Κρήτης ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη εκδήλωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments