Διεθνή

Μιχάλης Γιάνναρης: Ο Γερουσιαστής της Νέας Υόρκης που μοίρασε φαγητό σε άπορους [pics&vid]

Μιχάλης Γιάνναρης: Ο Γερουσιαστής της Νέας Υόρκης που μοίρασε φαγητό σε άπορους [pics&vid]
Φαγητό σε εκατοντάδες άπορους σέρβιρε ο Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Μιχάλης Γιάνναρης, την ημέρα των Ευχαριστιών.

Μαζί με άλλους νεαρούς εθελοντές, πρόσφερε ένα πιάτο φαγητό σε Ελληνοαμερικανούς ή άλλων εθνικοτήτων άτομα, που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευθούν την παραδοσιακή γαλοπούλα. Η Thanksgiving Day είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή στην Αμερική, που εορτάζεται κάθε χρόνο την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (μεταξύ 22 και 28 του μηνός) και εκφράζεται η ευγνωμοσύνη κάθε οικογένειας προς το Δημιουργό για τα αγαθά που συγκέντρωσε.

Ο κ. Μιχάλης Γιάνναρης γιόρτασε τη φετινή ημέρα των Ευχαριστιών συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική δράση του συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Σπιτιού στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για ένα σύλλογο με ιστορία 30 ετών στην Αμερική, που αριθμεί σήμερα 400 μέλη.

Φέτος, λοιπόν, εθελοντές και μέλη του συλλόγου μοίρασαν 3.000 μερίδες φαγητού σε άπορους συνανθρώπους μας, ενώ 800 οικογένειες έλαβαν στο σπίτι τους την παραδοσιακή γαλοπούλα. Ο Μιχάλης Γιάνναρης αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου τους συλλόγου Γιώργου Αλεξίου και έπιασε τις πιρούνες και τις κουτάλες για να σερβίρει φαγητό στα μέλη, αλλά και σε ανθρώπους που δεν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη γαλοπούλα και άλλα εδέσματα.

pagenews.gr

Ποιος είναι ο Μιχάλης Γιάνναρης

Ο Μιχάλης Γιάνναρης γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1970 στην Αστόρια και εκπροσωπεί τη 12η Περιφέρεια της Γερουσίας της Νέας Υόρκης, η οποία περιλαμβάνει τις γειτονιές Queens της Astoria, Long Island City, Sunnyside και τα τμήματα Woodside, Maspeth, Ridgewood και Woodhaven. Είναι ο δεύτερος Ελληνοαμερικανός που εκλέγεται στο Νομοθετικό Σώμα της Νέας Υόρκης μετά από τον Dean Skelos. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Fordham ενώ έχει και πτυχίο νομικής από το Harvard Law School.

pagenews.gr

Εξελέγη για πρώτη φορά στη Συνέλευση το 2000. Προηγουμένως ήταν σύμβουλος στην Επιτροπή Προστασίας και Προστασίας των Καταναλωτών, Κυβερνητικών Επιχειρήσεων, Υποθέσεων Βετεράνων και Γεωργίας και Αγορών της Συνέλευσης της Νέας Υόρκης. Το Σεπτέμβριο του 2007 συμπεριλήφθηκε στη λίστα 40 ατόμων και ηλικίας κάτω των 40 ετών, με την πιο ισχυρή επιρροή στην πολιτική σκηνή της Νέας Υόρκης.

pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments