Video

Αλέκος Συσσοβίτης: Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει [vid]

Αλέκος Συσσοβίτης: Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει [vid]
Αλέκος Συσσοβίτης: Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως «μετά το "Είσαι το ταίρι μου" δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνό μου για να παίξω σε μια ταινία».

Αλέκος Συσσοβίτης: Στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονό του σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχει δεχθεί στους χώρους του ελληνικού κινηματογράφου. «Μετά από το “Είσαι το ταίρι μου” τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν, “έλα να παίξεις σε μια ταινία”», δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης και πρόσθεσε:

»Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα. Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και εγώ αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς».

Επιπλέον, ο Αλέκος Συσσοβίτης παραδέχθηκε πως θεωρεί λάθος την εξέλιξη που είχε ο ήρωας που ερμήνευε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου». «Έμεινε πίκρα στο πώς εξελίχθηκε ο ρόλος. Νομίζω για τα δικά μου τα δεδομένα ότι ο ρόλος έχασε τη δυναμική που είχε. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα» είπε για τον ρόλο του Νίκου. «Από ένα σημείο και μετά ένιωθα ότι ήταν παρακολουθητής των καταστάσεων και όχι αυτός που πραγματικά παρακινούσε τα νήματα. Το ανέφερα στον σεναριογράφο» πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments