Lifestyle

Αλεξάνδρα Καραδήμα: Από κορμί “φωνάρα” [pics&vid]

Αλεξάνδρα Καραδήμα: Από κορμί “φωνάρα” [pics&vid]
Η Αλεξάνδρα Καραδήμα βάζει φωτιά στις πίστες τόσο με την φωνή της όσο και με το καλλίγραμμο κορμί της.

Μπορεί να σπουδάζει στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αλλά σκοπός της είναι να καθιερωθεί στις πίστες και όχι πίσω από κάποιο ναυτιλιακό ψυχρό γραφείο. Η αγάπη της για τη μουσική ξεκίνησε από τα παδικά της χρόνια ενώ κατά την εφηβεία ήταν ένα από τα μέλη της ροκ μπάντας στο σχολείο της. Εκεί της δόθηκε και το εύνασμα να κάνει μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.

Μετά το λύκειο και την επιτυχία της στις πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησε να εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά και γρήγορα να πρωταγωνιστεί σε μεγάλα νυχτερινά σχήματα. Εδώ και κάποιους μήνες εμφανίζεται στο Ελλάδος Εικόνες, ενώ έχει κυκλοφορήσει το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι της.

Μετά την επιτυχία των «Άγρια καρδιά», «Οξυγόνο» και «Δεν θα μείνω εδώ», την απολαμβάνουμε πλέον στο τραγούδι «Μαζί σου», σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Για πολλούς η Αλεξάνδρα Καραδήμα συνδυάζει φωνή και σκηνική παρουσία που εντυπωσιάζουν και σίγουρα είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που ήρθαν για να μείνουν στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά στο Instagram και στο facebook συγκεντρώνουν πολλά σχόλια και Likes για το καλλίγραμμο κορμί της, αφού κάλλιστα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και στις πασαρέλες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments