Video

Γιούλα Ζωιοπούλου: Συντετριμμένος ο Παύλος Ορκόπουλος με τον χαμό της ενδυματολόγου

Γιούλα Ζωιοπούλου: Συντετριμμένος ο Παύλος Ορκόπουλος με τον χαμό της ενδυματολόγου
Γιούλα Ζωιοπούλου: Η αιφνίδια απώλεια της ενδυματολόγου σκόρπισε θλίψη σε όλο το καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες".

Γιούλα Ζωιοπούλου: Η απώλεια της ενδυματολόγου της σειράς “Άγριες Μέλισσες” προκάλεσε θλίψη στο καρτ με τους ηθοποιούς του επιτυχημένου σίριαλ να μην μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν πως έφυγε από τη ζωή. Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” βρέθηκε ο ηθοποιός, Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην απώλεια της Γιούλας Ζωιοπούλου.

«Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι στο Διαφάνι, από εκεί έρχομαι, διότι η ενδυματολόγος μας, Γιούλα Ζωιοπούλου, δεν είναι πια μαζί μας. Την νίκησε η αρρώστια αλλά η Γιούλα είναι ανίκητη. Εμείς θα την έχουμε συνέχεια στην καρδιά μας, το Διαφάνι θα συνεχίσει τη ζωή του.

Όλοι μαζί ξεκινήσαμε, έγινε η πρεμιέρα του σίριαλ και ακολούθησε η μάχη με την αρρώστια της αυτούς τους μήνες. Εμείς, κάθε μέρα πριν το γύρισμα, πρώτη μας δουλειά είναι να μπούμε στο ενδυματολογικό. Θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας ντύνει με αυτά τα υπέροχα κοστούμια».

Ο Παύλος Ορκόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Στο Παρά Πέντε μάς είχε κάνει τα σκηνικά. Το χαμόγελό της και την ψυχή της, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Είμαστε συγκλονισμένοι».

Ο Παύλος Ορκόπουλος μίλησε, επίσης, για τον ρόλο του ως «Ταξίαρχος» στη σειρά, λέγοντας:

«Είναι ο Νέστορας. Αυτός που χαίρει της εκτίμησης όλων των συγχωριανών του, για την ευγλωττία του και την κρίση του. Όλοι τον σέβονται. Έχει μεγάλη πείρα. Είναι Ταξίαρχος και έχει και γνώσεις ιατρικής, κρατάει μικρό καλάθι πάντα. Η συμβολή του στο δίκαιο είναι σημαντικό. Η νύφη του δεν τον αφήνει να δει τον εγγονό του, γιατί η τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του άντρα της και του γιου του Νέστορα. Γι’ αυτό και μένει στο Διαφάνι, γιατί είναι αρκετά κοντά στη Λάρισα που μένουν».

«Φαντάζομαι θα υπάρξει εξέλιξη ανάμεσα στον Νέστορα και την Αννέτ. Αλλά προς το παρόν προηγούνται άλλα πράγματα, που και οι δύο μαζί λόγω της πείρας τος και της ωριμότητάς τους θα διευθετήσουν», ανέφερε ο Παύλος Ορκόπουλος για τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη στη σειρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments