Video

Μπουράκ Χακί: H φωτογραφία του Τούρκου ηθοποιού με την Χαρά Παππά

Μπουράκ Χακί: H φωτογραφία του Τούρκου ηθοποιού με την Χαρά Παππά
Μπουράκ Χακί: Ο Τούρκος ηθοποιός διάγει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του έχοντας στο πλάι του την μέχρι πρότινος διαγωνιζόμενη του GNTM Χαρά Παππά.

Μπουράκ Χακί: Η Χαρά Παππά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 2 και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις, εξαιτίας της εξωτικής της ομορφιάς. Η μελαχρινή καλλονή διατηρεί δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και μένουν μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη.

Η Χαρά Παππά πριν μπει στο reality μόδας ήταν πολύ ενεργή στα social media και αρκετά συχνά δημοσίευε φωτογραφίες με τον σύντροφό της και έδειχνα δημόσια τον έρωτα της. Μια από τις αναρτήσεις που είχε κάνει ήταν και μια φωτογραφία με τον Μπουράκ Χακί και τον γιο του. Η Χαρά Παππά έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον μικρό πρίγκιπα του ηθοποιού και είναι όλοι μαζί μια οικογένεια.

Αποχώρησε η Χαρά Παππά από το GNTM

Η χρυσή πεντάδα του GNTM βρέθηκε στο στο Μιλάνο κι εκτός από βόλτες στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας, είχε να ανταπεξέλθει και σε πολύ απαιτητικές δοκιμασίες. Αφού έκαναν πασαρέλα και φωτογραφήθηκαν σε ιταλικούς οίκους μόδας, οι πέντε διαγωνιζόμενες εξεπλάγησαν στην είδηση ότι μία θα αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του fashion ταξιδιού τους.

Τη χειρότερη απόδοση στις δοκιμασίες είχαν η Χαρά Παππά και η Κάτια Ταραμπάνκο. Η κριτική επιτροπή τόνισε για μία ακόμα φορά ότι όλα κρίνονται πλέον στη λεπτομέρεια, και αποφάσισε ότι στην Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα η Χαρά.

Οι κριτές αγκάλιασαν το μοντέλο και της ευχήθηκαν να έχει καλή τύχη. Η Χαρά τους ευχαρίστησε για αυτή την εμπειρία, λέγοντας ότι θα της λείψουν τα πάντα. Οι φίλες της την αγκάλιασαν με την Άννα Μαρία να χαρακτηρίζει άδικη την αποχώρησή της, αφού ήθελε να δει την Κάτια να φεύγει.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments