Lifestyle

Μελάνια Τράμπ: Οι αισθησιακές φωτογραφίες της πριν γίνει Πρώτη Κυρία

Μελάνια Τράμπ: Οι αισθησιακές φωτογραφίες της πριν γίνει Πρώτη Κυρία
Μελάνια Τραμπ: Είναι κάτι που σίγουρα θέλει να ξεχάσει η Μελάνια Τράμπ αλλά και ο πρώην πλανητάρχης.

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τράμπ προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα του στις εκλογές αλλά και την παραπομπή του για όσα έγιναν στο Καπιτώλιο, πολλοί ήταν εκείνοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού που θυμήθηκαν τη Μελάνια και τις αισθησιακές φωτογραφίες της πριν γίνει η Πρώτη Κυρία. Έτσι σε πολλά ηλεκτρονικά μέσα και social media κυκλοφόρησαν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που η σύζυγος του Ντόναλντ Τράμπ σίγουρα θέλει να ξεχάσει.

Η ίδια από την ηλικία των 18 ετών είχε ξεκινήσει να εργάζεται στον λαμπερό κόσμο της μόδας, πραγματοποιώντας φωτογραφήσεις και επιδίεξεις σε Μιλάνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη.  Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα για να σπουδάσει αρχιτεκτονική επέστρεψε δυναμικά στις πασαρέλες. Το 1996 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου δούλεψε σε μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, ενώ οι συνεργάτες της δήλωναν ότι επρόκειτο για μια πραγματική επαγγελματία.

Εκείνη τη χρονιά έκανε, μάλιστα, και μια αισθησιακή φωτογράφιση στο περιοδικό MAX, υλικό της οποίας ήρθε στη δημοσιότητα το 2016, την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τράμπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments