Αθλητισμός

Κώστας Γαλανόπουλος: Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Κώστας Γαλανόπουλος: Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου
Κώστας Γαλανόπουλος: Ο νεαρός χαφ θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Κώστας Γαλανόπουλος: Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός χαφ αποτελεί βασική επιλογή των προπονητών της ΑΕΚ. Ο 21χρονος έχει βγει από τις ακαδημίες της ομάδας και σε μικρή ηλικία έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παράλληλα έχει συμμετοχές στο Champions League και το Europa League κάτι που σημαίνει ότι έχει τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα.

Τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Ειδικότερα στα τελευταία ματς ήταν κομβικός για το παιχνίδι της ομάδας του. Ο Μάσιμο Καρέρα δείχνει να τον υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα. Εκεί που όλα έδειχναν ιδανικά για τον νεαρό, ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή.

Πάει για χειρουργείο ο “Γαλανό”

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της ομάδας, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γαλανόπουλος έδειξαν ζημιά στον χόνδρο του δεξιού του αστραγάλου και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τον γιατρό της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, να αναλαμβάνει την επέμβαση και το διάστημα απουσίας του παίκτη να είναι ακόμα άγνωστο.

H ενημέρωση της ΑΕΚ:

“Ο Κώστας Γαλανόπουλος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε βλάβη στο χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού. Για την αποκατάσταση της βλάβης θα απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση, στην οποία θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Παντελή Νικολάου.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments