Ελλάδα

Καλύβια: Δύο ημέρες νεκροί ήταν οι τέσσερις Πακιστανοί [vids]

Καλύβια: Δύο ημέρες νεκροί ήταν οι τέσσερις Πακιστανοί [vids]
Καλύβια: Υπεύθυνη για το θάνατο τους ήταν μια διαρροή αερίου από σόμπα γκαζιού την ώρα που κοιμόντουσαν σε δωμάτιο πτηνοτροφικής μονάδας.

Καλύβια: Τέσσερις Πακιστανοί βρήκαν τραγικό θάνατο σε δωμάτιο πτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια και νέα στοιχεία για το συμβάν έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα, η οποία δεν λειτουργούσε την τρέχουσα περίοδο, λόγω εργασιών απεντόμωσης. Την Τετάρτη είχε καλέσει άλλους τρεις ομοεθνείς του (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν κάποιος εξ αυτών εργαζόταν επίσης στη μονάδα) για να περάσουν μαζί το βράδυ και άναψαν μια σόμπα γκαζιού για να ζεσταθούν.

Έσβησαν τη σόμπα για να κοιμηθούν, αλλά από τη σόμπα υπήρχε διαρροή γκαζιού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άτυχοι άντρες να το εισπνεύσουν στον ύπνο τους και να βρουν τραγικό θάνατο.

Ένας φίλος τους επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί τους τις επόμενες ώρες, δεν βρήκε όμως ανταπόκριση, ανησύχησε και ενημέρωσε τις αρχές. Έτσι, άντρες της αστυνομίας βρέθηκαν σήμερα στους χώρους της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια και εντόπισαν νεκρούς τους τέσσερις αλλοδαπούς, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν μεταξύ 25 και 40 ετών. Διενεργείται προανακριτική διαδικασία από την Αστυνομία για το τραγικό συμβάν.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις ενός εργάτη της περιοχής αλλά και του δημάρχου Σαρωνικού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments