Video

Το τάκλιν του “αιώνα” σε τοπικό της Αργεντινής

Το τάκλιν του “αιώνα” σε τοπικό της Αργεντινής
Ο όρος "δολοφονικό τάκλιν" είναι λίγος για να περιγράψει την ενέργεια του Λούκας Τόρες της SAT στον αντίπαλο του.

Οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν την εικόνα. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει τάκλιν και τάκλιν ωστόσο σαν και αυτό που πραγματοποιήθηκε σε αγώνα χαμηλότερης κατηγορίας του αργεντίνικου ποδοσφαίρου δεν έχει έρθει ξανά στα φώτα της δημοσιότητας. Στα τοπικά συνηθίζονται να γίνονται “ομορφιές” μιας και η κάμερα απουσιάζει, με το παρακάτω βίντεο να έρχεται να φανερώσει το απόγειο του αντιαθλητικού ποδοσφαίρου.

Ναι οι Αργεντίνοι φημίζονται για το σκληρό τους παιχνίδι, όμως ο μέσος της SAT υπερέβη κάθε όριο. Στο διάβα του για κακή του τύχη βρέθηκε ο αντίπαλος αμυντικός ο οποίος είχε στην κατοχή του την μπάλα. Όλα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στις Unión de El Jagüel και την SAT. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 4-1 και ο Λούκας Τόρες φαίνεται να είχε πολλά νεύρα. Έτσι, έπεσε με δύναμη και τα δύο πόδια σε παίκτη των γηπεδούχων κάνοντας του ένα σοκαριστικό φάουλ.

Όπως ήταν φυσικό, η ενέργεια αυτή προκάλεσε την οργή των αντιπάλων αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακόπτεται λόγω σύρραξης. Κατά την σύγκρουση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ο διαιτητής της συνάντησης δεν ήξερε που να πρωτοκοιτάξει, με το ξύλο να επικρατεί σε κάθε διένεξη. Για την ιστορία, ο ποδοσφαιριστής που έκανε το δολοφονικό τάκλιν αποβλήθηκε, ενώ αναμένεται να απουσιάσει από τη δράση για… πολύ καιρό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments