Video

Τρίκαλα: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον “Μύλο των Ξωτικών” [pics&vid]

Τρίκαλα: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον “Μύλο των Ξωτικών” [pics&vid]
Τρίκαλα: Ο κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε γιορτινό κλίμα και βρίσκεται στο "Μύλο των Ξωτικών" στα Τρίκαλα.

Τρίκαλα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πολλά πράγματα να διαχειριστεί το τελευταίο διάστημα σαν πρωθυπουργός της χώρας. Οι σχέσεις με την Τουρκία είναι τεταμένες, ενώ στο εσωτερικό της χώρας τρέχουν πολλά θέματα που χρειάζονται επίλυση. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορεί να βρει λίγο χρόνο για να ζήσει και αυτός τις διακοπές των Χριστουγέννων, αφού όλοι χρειάζονται κάποια στιγμή διακοπές και ειδικά την λαμπερή και γεμάτη χαρά περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο πρωθυπουργός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και ξεναγήθηκε στον παραμυθένιο χώρο ζητώντας να περιηγηθεί σε όλους τους χώρους.

Χαμογελαστός διαρκώς ο πρωθυπουργός έβγαλε πολλές σέλφις με τους παρευρισκόμενους πολίτες ενώ φωτογραφήθηκε και με κοπέλες που είχαν ντυθεί ξωτικά. «Βγάλε μας μια φωτογραφία» είπε στον προσωπικό του φωτογράφο Δημήτρη Παπαμήτσο ο κ. Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός αρχικά από τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο «Κέντρο Κοινότητας» του Δήμου και ενημερώθηκε από την προϊσταμένη Βέρα Ντάκου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε τα βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments