Αθλητισμός

Βόλος – Ολυμπιακός: Ένταση με Καραπαπά – Μπέο για το γκολ που ακυρώθηκε [pic & vid]

Βόλος – Ολυμπιακός: Ένταση με Καραπαπά – Μπέο για το γκολ που ακυρώθηκε [pic & vid]
Βόλος - Ολυμπιακός: Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε ήταν αρκετό για να υπάρξει ένταση ανάμεσα στον Κώστα Καραπαπά και τον Αχιλλέα Μπέο.

Βόλος – Ολυμπιακός: Το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό είχε καλό ρυθμό και φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Σε μια από αυτές οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τέρμα με τον Σουνταντί. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 35ο λεπτό.

Ωστόσο ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του υποδεικνύοντας τον σέντερ φορ των Πειραιωτών σε θέση οφ σάιντ. Ο διαιτητής Φωτιάς ζήτησε να τον ενημερώσουν από το VAR room για τη φάση, με τους Άγγελο Ευαγγέλου και Ανδρέα Φωτόπουλο να του λένε πως ήταν οφσάιντ. Έτσι, το τέρμα δε μέτρησε. Λίγο αργότερα η NOVA έδειξε ένα ριπλέι που δείχνει ότι ο Σουνταντί δεν είναι εκτεθειμένος και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Ένταση με Καραπαπά και Μπέο

Η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακόυ. Ο Κώστας Καραπαπάς έφτασε στην γραμμή του πλαγίου άουτ για να κάνει παράπονα στον διαιτητή της αναμέτρησης. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Αχχιλέα Μπέου που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του καθώς είχε δηλωθεί ως διερμηνέας.

Οι δυο άντρες είχαν λογομαχία, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Τελικά ο διαιτητής απέβαλε και τους δυο στέλνοντας τους στην κερκίδα. Μάλιστα, ο δήμαρχος Βόλου πήγε στην κερκίδα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σημείο του κόρνερ.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments