Ελλάδα

Ηράκλειο: Λόγω ζήλιας σκότωσε τη γυναίκα του ο 54χρονος – Τί αναφέρουν γείτονες

Ηράκλειο: Λόγω ζήλιας σκότωσε τη γυναίκα του ο 54χρονος – Τί αναφέρουν γείτονες
Ηράκλειο: Όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι μετά από διασκέδαση με φίλους άρχισε να καυγαδίζει έντονα.

Ηράκλειο: Μια ακόμη τραγωδία με θύμα γυναίκα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ένας 54χρονος Έλληνας από την Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο της Κρήτης, φέρεται να πυροβόλησε τη 33χρονη σύζυγό του με καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kriti.gr το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι μετά από διασκέδαση με φίλους άρχισε να καυγαδίζει έντονα. Τότε, ο 54χρονος σύζυγός της άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και την πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr το 4χρονο παιδί της οικογένειας βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του τραγικού συμβάντος.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος κάλεσε την αστυνομία, ενώ φέρεται να είπε στις αστυνομικές Αρχές: «Σκότωσα τη γυναίκα μου». Ο δράστης και σύζυγος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στις ενώ κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία τη σκότωσε. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο 54χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εναντίον του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συχνοί οι καβγάδες του ζευγαριού

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν έντονοι και συχνοί και για αυτό το λόγο η 33χρονη είχε φύγει για κάποιο διάστημα από το σπίτι τους, όμως επέστρεψε. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο άνδρας την είχε κακοποιήσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, αιτία των περισσότερων καβγάδων ήταν η ζήλια που ένιωθε ο 54χρονος, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία. Μάλιστα ανέφεραν χαρακτηριστικά πως γενικότερα υπήρχε μεγάλη ένταση στη σχέση τους. «Εδερνε στον δρόμο τη γυναίκα του», είπε κάποιος γείτονας. «Πήγαιναν και την έπαιρναν από τα χέρια του οι γείτονες», είπε μια ηλικιωμένη.Ο δράστης φέρεται ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους από πολύ κοντινή απόσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments