Αθλητισμός

Φεντερίκο Μπάρμπα: Επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ιταλού

Φεντερίκο Μπάρμπα: Επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ιταλού
Φεντερίκο Μπάρμπα: Η Ένωση φιλοδοξεί να αποσπάσει το "ναι" από την Κιέβο, με τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού.

Φεντερίκο Μπάρμπα: Συνεχίζεται η αναζήτηση στόχων από την ΑΕΚ, με τον τεχνικό διευθυντής της, Ίλια Ίβιτς να πραγματοποιεί επαφές με μάνατζερ προκειμένου να φέρει στην Ένωση ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν με το… καλημέρα στον σύλλογο. Η “λευκή” ισοπαλία κόντρα στη Λαμία προβλημάτισε εκ νέου τους φίλους των “Κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τη κορυφή της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά, μεγάλη “πληγή” παραμένει η αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ, με τον Μάσιμο Καρέρα να επιθυμεί την απόκτηση στόπερ. Νούμερο ένα στόχος για την Ένωση για το κέντρο της άμυνας είναι ο Ιταλός Φεντερίκο Μπάρμπα. Σύμφωνα μάλιστα με την “Ώρα” ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης του προτείνοντας στη Κιέβο όπου και ανήκει δανεισμό 1,5 έτους με την οψιόν αγοράς να τοποθετείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης όπως αναφέρεται παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ. Έτσι το μόνο που απομένει είναι να καμφθούν όλες οι αντιστάσεις της Κιέβο και οι Ιταλοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους παραχωρώντας τον ποδοσφαιριστή τους στην Ένωση. Ο 26χρονος αμυντικός με εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Ισπανίας τη φετινή σεζόν έχει μείνει σε ρηχά νερά, με τους “Κιτρινόμαυρους” να εμφανίζονται μπροστά του ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να ανεβάσει εκ νέου το αγωνιστικό του επίπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments