Ελλάδα

Πύργος: Νεκρός 19χρονος που πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Πύργος: Νεκρός 19χρονος που πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του
Πύργος: Συγκλονισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η κοινωνία της πρωτεύουσας της Ηλείας, με το άκουσμα της απώλειας της ζωής 19χρονου, ο οποίος έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Πύργος: Συγκλονίζει η τραγωδία με τον 19χρονο που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας με την τοπική κοινωνία του Πύργου να μην μπορεί να πιστέψει το γεγονός. Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το παιδί τους, λίγα λεπτά αφότου είχε γυρίσει στο σπίτι.

Ο νεαρός νωρίτερα το βράδυ είχε παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας στην τηλεόραση και θέλησε στη συνέχεια να βγει έξω με φίλους. Σύμφωνα με πληροφορίες έως λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα διασκέδαζε με φίλους σε γνωστό καφέ – μπαρ στην κεντρική πλατεία. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, ο πατέρας του ήταν ξύπνιος, καθώς πάντα από ενδιαφέρον συνήθιζε να περιμένει το παιδί του.

Μίλησαν και ο νεαρός πήγε στο δωμάτιό του… Λίγο αργότερα ακούστηκαν βήματα έξω από το διαμέρισμα, στη σκάλα που οδηγεί προς την ταράτσα και ο ήχος της πόρτας. Οι γονείς του 19χρονου ανησύχησαν και πετάχτηκαν έντρομοι. Δεν πίστεψαν πως επρόκειτο για το γιο τους, αλλά πως κάποιος κλέφτης βρισκόταν εκεί.

Ήταν ήδη λίγο πριν τις τέσσερις όταν ετοιμάζονταν να πάνε στην ταράτσα και άκουσαν έναν δυνατό κρότο. Αναζήτησαν το γιο τους, που δεν ήταν στο σπίτι, ανέβηκαν και στην ταράτσα αλλά δεν είδαν και εκεί τίποτα. Η ανησυχία τους άρχισε να κορυφώνεται. Συνέχισαν να ψάχνουν μέχρι που λίγα λεπτά αργότερα βρήκαν το παιδί τους νεκρό στον ακάλυπτο.

Κάλεσαν σε βοήθεια, γρήγορα ήταν δίπλα τους δικά τους πρόσωπα, να μπορέσουν να βρουν ένα στήριγμα σε όλο αυτό που συνέβαινε. Είχαν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους. Περίμεναν να γιορτάσουν οικογενειακά τα Χριστούγεννα και αντ’ αυτού, μια αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments