Ελλάδα

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος
Ηράκλειο: Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε ο 54χρονος, που τα ξημερώματα της Κυριακής, 22 Δεκεμβρίου, τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασό, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ηράκλειο: Στην απολογία του ο δράστης δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία». Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

Το χρονικό του εγκλήματος:

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι μετά από διασκέδαση με φίλους και άρχισε να καυγαδίζει έντονα. Τότε, ο 54χρονος σύζυγός άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε τη σύζυγό του δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr το 4χρονο παιδί της οικογένειας βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του τραγικού συμβάντος. Στη συνέχεια, ο 54χρονος κάλεσε την αστυνομία, ενώ φέρεται να είπε στις αστυνομικές Αρχές: «Σκότωσα τη γυναίκα μου». Ο δράστης και σύζυγος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του ενώ κατασχέθηκε και η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία τη σκότωσε.

 Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 33χρονης:

Συντετριμμένοι οι γονείς, οι αδερφές και οι λοιποί συγγενείς της 33χρονης της είπαν σήμερα το μεσημέρι το «τελευταίο αντίο».  H κηδεία της άτυχης Αδαμαντιάς έγινε στον τόπο καταγωγής της, την Πάτρα, με αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται στην εκκλησία της Παναγίας της Αλεξιώτισσας για να την συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία. Η Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και η μητέρα της διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας. Η 33χρονη είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει ένα αγοράκι με τον κατά 21 χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα, που έμελλε να γίνει και ο δολοφόνος της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments