Αθλητισμός

Ζοσέ Σα: Προβληματισμός στον Πειραιά για τις εμφανίσεις του

Ζοσέ Σα: Προβληματισμός στον Πειραιά για τις εμφανίσεις του
Ζοσέ Σα: Διχάζουν οι τελευταίες εμφανίσεις του Ζοσέ Σα κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού.

Ζοσέ Σα: Δεν είναι και πολύ ικανοποιημένοι στο λιμάνι με τις εμφανίσεις που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια ο Πορτογάλος γκολκίπερ. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη ωστόσο ο 26χρονος τελευταία δείχνει εκτός φόρμας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνισή του στην τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Βόλο (0-0). Μπορεί οι Πειραιώτες να έφυγαν με το 0-0, οι κακές τοποθετήσεις του Σα όμως και οι αντιδράσεις του σε κάποιες κρίσιμες φάσεις δεν ταιριάζουν σε όσα μας έχει συνηθίσει.

Το γεγονός αυτό φέρνει προβληματισμούς στον Πειραιά, αλλά όχι σε ανησυχητικό επίπεδο. 

Σύμφωνα με την “Sportday” οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να πιστεύουν στις ικανότητές του και σε όσα έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει. Ωστόσο μιας και πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά για τερματοφύλακα. Αυτό το κάνουν τόσο για να αυξήσουν την πίεση στον Πορτογάλο, όσο και για να είναι καλυμμένοι στην περίπτωση που χρειαστεί να πωληθεί.

Τονίζεται πως φέτος ο Σα έχει κάνει μεγάλα ματς τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Ειδικά στην Ευρώπη, στα προκριματικά και στους ομίλους, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Μπάγερν εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 28 ματς έχοντας 2.520 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται, πως ο παίκτης παραχωρήθηκε από την Πόρτο στον Ολυμπιακό το Σεπτέμβριο του 2018.

Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες αγωνιστικές της Super League δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, αφού υπήρχε ο Ανδρέας Γιαννιώτης κάτω από τα δοκάρια. Μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και την ρήξη του Γιαννιώτη με τους Πειραιώτες, ο Σα πήρε την ευκαιρία του στο πρωτάθλημα. Είχε ήδη παίξει βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν για το Europa League. Από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στις 29 Οκτωβρίου έως και το ματς στις 14 Απριλίου με τη Ξάνθη, δεν έχασε ούτε ένα λεπτό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτσι, αποκάλυψε την ποιότητά του και σε 21 παιχνίδια, δέχθηκε μόλις 12 γκολ, ενώ κράτησε 11 φορές ανέπαφη την εστία του. Παράλληλα, ήταν φύλακας – άγγελος για τον Ολυμπιακό και στο Europa League. Έπεισε και με το παραπάνω τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι τελικά προχώρησαν στην αγορά του για 2.500.000 ευρώ και την υπογραφή συμβολαίου έως και το 2023, με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments