Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Επίσκεψη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνί»

Βασίλης Κικίλιας: Επίσκεψη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνί»
Βασίλης Κικίλιας: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» επέλεξε να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Βασίλης Κικίλιας: Ευχές με γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς αντάλλαξε το πρωινό των Χριστουγέννων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» (ΨΝΑ) ο υπουργός Υγείας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον Διοικητή και τους Διευθυντές Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σημειώνεται  ότι είναι η πρώτη φορά που υπουργός Υγείας επισκέπτεται το ΨΝΑ.

Επίσης επισκέφτηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και συνομίλησε με εφημερεύοντες ιατρούς, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς. Ακόμη, επισκέφτηκε το τμήμα που νοσηλεύει περιστατικά αυτισμού, όπου είδε τη μεγάλη προσπάθεια αποκατάστασης και επανένταξης και αντάλλαξε ευχές με όλον τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Την επίσκεψή του γνωστοποίησε ο ίδιος ο υπουργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. O κ. Κικίλιας έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

“Σήμερα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «ΔΑΦΝΙ» επισκέφτηκα το ΤΕΠ & το τμήμα που νοσηλεύει περιστατικά αυτισμού. Χρόνια πολλά σε όλους και ειδικά σε ιατρούς, νοσηλευτές, λοιπό προσωπικό, που εφημερεύουν, καθώς και στους ασθενείς και τις οικογένειές τους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments