Πολιτισμός

Θάνος Μικρούτσικος: Χρήστος Θηβαίος – Γιάννης Χαρούλης του αφιέρωσαν τραγούδι – “Λύγισαν και οι πέτρες” [vid]

Θάνος Μικρούτσικος: Χρήστος Θηβαίος – Γιάννης Χαρούλης του αφιέρωσαν τραγούδι – “Λύγισαν και οι πέτρες” [vid]
Θάνος Μικρούτσικος: Πολύ συγκινητική στιγμή όταν οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί τραγούδι του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Θάνος Μικρούτσικος: Οι θεατές της παράστασης “Εξάρχεια – Μπραχάμι” που παρουσιάζει κάθε Σάββατο ο Χρήστος Θηβαίος με τους String Demons στη μουσική σκηνή Σφίγγα, έγιναν μάρτυρες μια φοβερής στιγμής το περασμένο Σάββατο, καθώς ανάμεσα τους καθόταν ο Γιάννης Χαρούλης.

Αφιέρωση στον Θάνο Μικρούτσικο

Ο Θάνος Μικρούτσικος περνά δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο τον τελευταίο μήνα. Ο Χρήστος Θηβαίος είναι επί χρόνια φίλος του μουσικοσυνθέτη και έχει ερμηνεύσει πολλά τραγούδια του. Ο Θηβαίος, λοιπόν, κάλεσε επί σκηνής τον Χαρούλη και τραγούδησαν μαζί τον “Άμλετ της Σελήνης”, ένα σπουδαίο κομμάτι του Θάνου Μικρούτσικου και του το αφιέρωσαν θέλοντας να του δώσουν δύναμη για τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Μια πολύ συγκινητική στιγμή που ξεσήκωσε το κοινό που έζησε μια σπουδαία συνύπαρξη επί σκηνής. Οι παραστάσεις του Χρήστου Θηβαίου και των String Demons συνεχίζονται και τον Ιανουάριο, κάθε Σάββατο βράδυ, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, ενώ συμμετέχει και στη συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 20 Ιανουαρίου στο Μεγαρο.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments