Διεθνή

Freddie Mercury: Η τρομερή συλλογή αυτοκινήτων του ροκ σταρ που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

Freddie Mercury: Η τρομερή συλλογή αυτοκινήτων του ροκ σταρ που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
Freddie Mercury: Παρά το γεγονός ότι λάτρευε τα ακριβά αυτοκίνητα, ο θρυλικός frontman των Queen δεν είχε αποκτήσει ποτέ δίπλωμα οδήγησης.

Freddie Mercury: Ένα από τα πράγματα που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό για τον θρυλικό frontman των Queen είναι η τεράστια αγάπη που είχε στα ακριβά αυτοκίνητα. Ο Freddie Mercury είχε μεγάλο «πάθος» με τις ακριβές μάρκες αυτοκινήτων και μάλιστα είχε στην κατοχή του μια Daimler DS420, αγαπημένο αυτοκίνητο και της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και άλλων εστεμμένων της Ευρώπης.

Ωστόσο, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι πως ο ίδιος δεν μπορούσε να οδηγήσει τα πανάκριβα αυτοκίνητα της συλλογής του, γιατί δεν είχε καν δίπλωμα. Είχε προσλάβει σοφέρ και φυσικά μετακινούνταν με το συγκρότημα σε όποιο μέρος του κόσμου επιθυμούσε χωρίς να τίθεται το παραμικρό ζήτημα. Μάλιστα, φήμες ήθελαν τον Mercury να έχει κάνει μαθήματα οδήγησης, τα οποία βρήκε απίστευτα βαρετά και παράτησε.

Επίσης, ο διάσημος ροκ σταρ είχε μια ιδιαίτερη αγάπη στις υπερπολυτελείς λιμουζίνες. Γι’ αυτό, όσο βρισκόταν στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα Lincoln Town Car, που θεωρούσε πως συνδύαζε το στιλ και την άνεση. Αντίστοιχα στο Λονδίνο προτιμούσε, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή το 1991, μια Rolls Royce Silver Shadow. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οποίας περιλαμβανόταν το γκρι εσωτερικό και η ύπαρξη τηλεφώνου, κάτι σίγουρα ασυνήθιστο για τη δεκαετία του ΄80.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γκαράζ του υπήρχε και ένα ανοιχτό Range Rover, καταχωρημένο στην εταιρεία Spinney Music, της οποίας ήταν ιδιοκτήτης μαζί με τον Jim Beech που δεν ήταν άλλος από τον μάνατζερ των Queen. Φυσικά από την ιδιότυπη αυτή συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει μια Mercedes S-Class. Ο Freddie Mercury είχε αγοράσει το 1986 μια Mercedes 420 SEL, η οποία πουλήθηκε το 1996, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments