Αθλητισμός

Λουτσιάνο Γκαλέτι: Το πρώτο του “mega deal” ως μάνατζερ

Λουτσιάνο Γκαλέτι: Το πρώτο του “mega deal” ως μάνατζερ
Λουτσιάνο Γκαλέτι: Εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Αργεντινός αποδεικνύεται και εξαιρετικός διαπραγματευτής ανοίγοντας τα φτερά του στον χώρο των ατζέντηδων με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Λουτσιάνο Γκαλέτι: Το πέρασμά του ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τον έκανε γνωστό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να αφήσει γερά το στίγμα του στους “Ερυθρόλευκους” κερδίζοντας την εκτίμηση όλων όσων συνεργάστηκαν μαζί του.

Πλέον ο Αργεντινός μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει ανοίξει το κεφάλαιο του μάνατζερ εκπροσωπώντας κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές από τη χώρα του. Το νέο εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι, παρόλα αυτά ο Γκαλέτι στα πρώτα του βήματα δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά. Μάλιστα πριν ολοκληρωθεί το 2019 φρόντισε να φθάσει στη πρώτη μεγάλη συμφωνία της νέας του καριέρας.

Η μεταγραφή του πελάτη του, Σαντιάγκο Ασκασίμπαρ από τη Στουτγκάρδη στη Χέρτα στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ 12 εκατομμύρια ευρώ. Μέσω του ταλαντούχου συμπατριώτη του κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, νούμερο διόλου άσχημα για την πρώτη του απόπειρα στη Μπουντεσλίγκα.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προσπαθεί με σταθερά βήματα να εδραιωθεί στον χώρο εκπροσωπώντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Η μεταγραφή του 22χρονου Ασκασίμπαρ στη Χέρτα δεν αποκλείεται να είναι και το διαβατήριο για την… εκτόξευση του Γκαλέτι στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Εν αναμονή λοιπόν του επόμενου μεγάλου εγχειρήματος. Άπαξ και μπήκε στον χωρό ο Λουτσιάνο, θα χορέψει!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments