Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [31/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [31/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (31/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (31/12/19). Σήμερα είναι Τρίτη, Παραμονή Πρωτοχρονιάς για την υποδοχή του 2020! Την ημέρα κυβερνά ο Άρης, που διαμένει στον Σκορπιό από τις 19 Νοεμβρίου. Όλα όσα κάνετε και προγραμματίζετε, διέπονται από υπολογισμό και εστίαση!

Ο πολεμιστής πλανήτης θα αφήσει τον Σκορπιό και θα περάσει στον Τοξότη, στις 3 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, πρέπει να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί με τις δράσεις σας σε όλους τους τομείς! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες. Όλη η ατμόσφαιρα αφορά την πίστη, τη φαντασία, την έμπνευση και τη χαρά. Τι καλύτερο να ζητήσετε για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Βγείτε και υποδεχθείτε διασκεδάζοντας το Νέο Έτος και τη νέα δεκαετία!

Η τελευταία ημέρα του χρόνου είναι η τελευταία ημέρα ενός ετήσιου κύκλου… Και αυτό ισχύει πλήρως για αυτή την Τρίτη. Σήμερα μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να κάνετε τα πρώτα βήματα για να τις πραγματοποιήσετε (ανάλογα με τον τομέα της ζωής σας με τον οποίο σχετίζονται). Η μέρα φέρνει διάφορες αλλαγές στα σχέδιά σας, τόσο για την ημέρα όσο και για το νέο έτος. Μην ψάχνετε για απαντήσεις στα προβλήματα που έχετε βιώσει τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για προβλήματα που έχουν σχέση με έγγραφα ή χρήματα.

Η σημερινή μέρα έχει μια εντελώς διαφορετική αποστολή στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσουν μια συζήτηση συναισθηματικής φύσεως με ένα παιδί, μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. Σήμερα ο έρωτας μπορεί να εκπλήξει τις γυναίκες, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σε γενικές γραμμές, η μέρα είναι σημαντική και γεμάτη με διάφορους θετικούς κραδασμούς… Ιδιαίτερα για τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια της γης ή του νερού.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη θα σας εκπλήξει με μερικά προβλήματα στο σπίτι που σηματοδότησαν τις τελευταίες ημέρες. Αλλά καλό θα ήταν να τα αγνοήσετε ή να τα επιλύσετε μετά τις γιορτές. Σήμερα να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία, εξοπλισμό και άλλα. Η μέρα δεν θα είναι εύκολη για σας, χωρίς να προμηνύει κάποιο ανεπίλυτο πρόβλημα. Να είστε υπομονετικοί και πρακτικοί στις ενέργειές σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε περισσότερες ευθύνες, για τις οποίες πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να προκαλέσει η εορταστική περίοδος. Αν κατορθώσετε να διατηρήσετε ισορροπία και αρμονία μέσα σας, η Τρίτη θα είναι μια υπέροχη μέρα για σας. Διαφορετικά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια αδιαθεσία.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για τα οικονομικά σχέδια και τις σχέσεις σας, παρόλο που βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές πανικού και έντασης για τις γυναίκες, που όμως δεν θα δυσκολευτούν να αντιμετωπίσουν. Σήμερα προσπαθήστε να συζητήσετε για ευχάριστα πράγματα και να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις. για θέματα που οι άλλοι δεν είναι προετοιμασμένοι.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η μέρα θα έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για την οικογένειά σας ή για τα σχέδια και τις ενέργειές σας. Οι περισσότεροι θα περάσετε τη μέρα στο σπίτι σας ή σε σπίτια συγγενών, πάντως σε ευχάριστο περιβάλλον. Η σημερινή μέρα σας φέρνει διάφορα ευχάριστα συναισθήματα. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού μπορεί να σας φέρουν ενδιαφέρουσες ιδέες και συναισθήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments