Αθλητισμός

Άρης – ΠΑΟΚ: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια του ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια του ντέρμπι
Άρης - ΠΑΟΚ: Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Άρης – ΠΑΟΚ: Το Σάββατο 4/1 θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.  Η κάψα των γηπεδούχων για το ματς είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται από την κίνηση που υπάρχει στην προπώληση εισιτηρίων. Οι οπαδοί των «κίτρινων» είχαν σπεύσει μαζικά να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους και παρά το γεγονός ότι η συνέχισε του πρωταθλήματος μετά τις γιορτές βρισκόταν στον «αέρα» λόγω της αποχής των διαιτητών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι «Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο από 23.000 οπαδούς που θα βοηθήσουν την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ ώστε να φτάσει στη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα Πέμπτη (2/1) οι οπαδοί του Άρη μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τις 10 το πρωί, τόσο από τη μπουτίκ όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα να σημειωθεί ότι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης «…ειδικά για το παιχνίδι αυτό δεν θα είναι απαραίτητη η αγορά κάρτας φιλάθλου για όσους δεν την έχουν προμηθευτεί. Κι αυτό λόγω του θέματος που προέκυψε με τους διαιτητές.»  Ο Άρης με 22 βαθμούς μετά από 16 βρίσκεται στην 6η θέση και στο χέρι του είναι να εξασφαλίσει την είσοδό του στην πρώτη 4άδα στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογίας και θέλει να περάσει αλώβητος από μια δύσκολη έδρα και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο σερί του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments