Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η άτυπη ρήτρα στο συμβόλαιο του

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η άτυπη ρήτρα στο συμβόλαιο του
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Υπάρχει ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο του νεαρού εξτρέμ με τον Παναθηναϊκό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Από το τέλος της περασμένης σεζόν ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Χατζηγιοβάνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η ομάδα και ο στόχος ήταν να φοράει τη φανέλα της ομάδα για πολλά χρόνια. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις έδειξαν να κολλάνε για μεγάλο διάστημα.

Μάλιστα, η σεζόν ξεκίνησε με τον 22χρονο να μην έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και να έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήθελε να δει ένα από τα αστέρια της ομάδας να χάνεται χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Το αφεντικό της ομάδας το πήρε πάνω του και τελικά οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Έτσι φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Χατζηγιοβάνης

Μπορεί ο Χατζηγιοβάνης να υπέγραψε νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το εξαντλήσει κιόλας. Οι εμφανίσεις των τελευταίων ετών τον έχουν κάνει να μπει στα μπλοκάκια πολλών ξένων ομάδων. Δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να κάνει πρόταση στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ή του καλοκαιριού. Τα πράγματα σε μια τέτοια περίπτωση είναι ξεκάθαρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο νέο συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αξιώσει όσα χρήματα πιστεύει. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχουν κάνει συμφωνία κυρίων. Αυτή λέει ότι αν έρθει μια πρόταση που ξεπερνάει το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, τότε ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει αν το επιθυμεί. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει στο παρελθόν με τον Μάρκους Μπεργκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments