Διεθνή

Νετανιάχου: Αναχωρεί εσπευσμένα μετά την δολοφονία Σουλεϊμανί

Νετανιάχου: Αναχωρεί εσπευσμένα μετά την δολοφονία Σουλεϊμανί
Νετανιάχου: Ακυρώθηκε η συνάντηση με Πρ. Παυλόπουλο - Επισκέφθηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο μαζί με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη

Νετανιάχου: Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Αθήνα έπειτα από τον φόνο στη Βαγδάτη από τις ΗΠΑ του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, ισχυρού απεσταλμένου της Τεχεράνης για τις ιρακινές υποθέσεις, ανακοίνωσε στην Ιερουσαλήμ ένας αξιωματούχος από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Ισραηλινού Στρατού μετέδωσε ότι οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένο συναγερμό φοβούμενες αντίποινα από το Ιράν ή από φιλικές προς αυτό δυνάμεις μετά τον φόνο του Σουλεϊμανί.

Ο Νετανιάχου βρίσκεται στην Αθήνα για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMEd με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.

Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ο Νετανιάχου

Πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επισκέφτηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, υποδέχτηκαν στην είσοδο του Μουσείου τον Ισραηλινό πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Σάρα. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευε ο γιος του Κωνσταντίνος.

Ακυρώθηκε η συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο

Λόγω της έκτακτης αναχώρησης του κ. Νετανιάχου για Ισραήλ, ακυρώθηκε η συνάντηση που θα είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments