Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Ξεμένουν” από δεξιά μπακ οι Ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: “Ξεμένουν” από δεξιά μπακ οι Ερυθρόλευκοι
Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να αποκτήσουν άμεσα ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση αμυντικού για να καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμή βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι αναμένεται να ξεμείνουν από επιλογές στη συγκεκριμένη θέση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι φέρεται να χάνει τον βασικό του δεξιό οπισθοφύλακα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ολυμπιακός δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση και ο χρόνος πιέζει.

Από την 1η Ιανουαρίου 2020, ο Νορβηγός μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν τον διεθνή δεξιό μπακ στο ρόστερ τους είναι αρκετές. Από την άλλη ο Βασίλης  Τοροσίδης έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό πως φέτος είναι η τελευταία του ποδοσφαιρική χρονιά.

Η τρίτη επιλογή πίσω από Ομάρ και Τοροσίδης είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Πορτογάλος αν και αποκτήθηκε με πολύ καλές προοπτικές δεν έχει πείσει καθόλου. Ο Πέδρο Μάρτινς δεν το εμπιστεύεται και πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει ο Ολυμπιακός μετά το τέλος του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο μοναδικός δεξιός μπακ που απομένει στον Ολυμπιακό από την επόμενη χρονιά είναι ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος είναι δανεικός στον Πανιώνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments