Ελλάδα

Απίθανο που πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Πάνος Καμμένος

Απίθανο που πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Πάνος Καμμένος
Να υπενθυμίσουμε πως συμπτωματικά, πριν από περίπου έναν χρόνο, είχε διαρρεύσει πως ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε επίσης κάνει ολιγοήμερες διακοπές στις Μαλδίβες.

Πρωτοχρονιά στις Μαλδίβες επέλεξε να κάνει ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Πάνος Καμμένος επέλεξε για προορισμό διακοπών και για την υποδοχή του νέου έτους, τις εξωτικές Μαλδίβες για χλιδάτες διακοπές. Ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκλεισε θέση με την Emirates, επιλέγοντας φυσικά business class, όπως αρμόζει στην περίσταση και πέταξε μέσω Ντουμπάι για το παραδεισένιο νησιωτικό σύμπλεγμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εισιτήριο για τον συγκεκριμένο προορισμό στην εν λόγω εταιρεία κοστίζει 3.000 – 4.500 ευρώ. Συνυπολογίστε πως αυτή την περίοδο οι τιμές των ξενοδοχείων στις Μαλδίβες είναι ιδιαίτερα τσουχτερές και αναλογιστείτε την πολυτέλεια που περιέβαλλε το ζευγάρι και σε αυτή την απόδραση στον Ινδικό Ωκεανό. Τον ίδιο και τη σύζυγό του συνόδευσε στο ταξίδι το ζεύγος του πρώην τραγουδιστή Αργύρη Κούκα και της Ιζαμπέλας Αρβανίτη, η οποία ασχολείται με τη ναυτιλία και στο παρελθόν υπήρξε ιδιοκτήτρια του Νοσοκομείου Υγεία (αλλά και κουνιάδα του επιχειρηματία Χρήστου Χούμπαυλη που δραστηριοποιείται στον κλάδο των εξοπλισμών)

Να υπενθυμίσουμε πως συμπτωματικά, πριν από περίπου έναν χρόνο, είχε διαρρεύσει πως ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε επίσης κάνει ολιγοήμερες διακοπές στις Μαλδίβες με την οικογένεια, με τον Πάνο Καμμένο να παίρνει θέση για το θέμα και να διαψεύδει πως είχε διαρρεύσει από αυτόν, γράφοντας, κατά την προσφιλή του συνήθεια, στο Twitter:

«Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη ,ξεκαθαρίζω προς όλους . Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments