Αθλητισμός

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ
Σέρτζιο Ολιβέιρα: Η αγγλική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Πορτογαλίας για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου.

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Σε επαφές με την Πόρτο για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής αθλητικής εφημερίδας «A BOLA» ο 27χρονος μέσος, o οποίος αγωνίστηκε πέρσι δανεικός στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να κατακτήσουν το πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους, αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου με δανεισμό από τους «δράκους».

Η αγγλική ομάδα, που αγωνίζεται στην Τσιάμπιονσιπ, έχει καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Πορτογαλίας και ελπίζει ότι θα καταφέρει να αποκτήσει τον Ολιβέιρα έως το τέλος της σεζόν. Έως τώρα ο Πορτογάλος μέσος έχει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Forza” αναφέρει ότι η πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα αναμένεται να “πέσε στο κενό” καθώς, ο προπονητής των Δράκων επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του και για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments