Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Σημάδια βελτίωσης αλλά παραμένει σοβαρή η κατάσταση”

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Σημάδια βελτίωσης αλλά παραμένει σοβαρή η κατάσταση”
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η υγεία του γνωστού παρουσιαστή παρουσιάζει βελτίωση, αλλά παραμένει σοβαρή η κατάστασή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Ιπποκράτειο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Λίγες μέρες μετά το θάνατο του αδερφού του, Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μπει στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 3/1 είχε εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου με πνευμονικό οίδημα. Τρεις ημέρες αργότερα τα νέα για τον γνωστό παρουσιαστή είναι θετικά.

Για την ακρίβεια, το μεσημέρι της Δευτέρας 6/1 το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο έβγαλε νέο ιατρικό δελτίο. Σύμφωνα με αυτό, ο ασθενείς έχει σημειώσει κάποια βελτίωση, αλλά η κατάσταση του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Μικρούτσικος δεν είναι πλέον διασωληνωμένος, ενώ τονίζεται ότι σε 24 ώρες θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

“Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments