Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σημάδια βελτίωσης αλλά παραμένει σοβαρή η κατάσταση»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σημάδια βελτίωσης αλλά παραμένει σοβαρή η κατάσταση»
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η υγεία του γνωστού παρουσιαστή παρουσιάζει βελτίωση, αλλά παραμένει σοβαρή η κατάστασή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Ιπποκράτειο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Λίγες μέρες μετά το θάνατο του αδερφού του, Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μπει στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 3/1 είχε εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου με πνευμονικό οίδημα. Τρεις ημέρες αργότερα τα νέα για τον γνωστό παρουσιαστή είναι θετικά.

Για την ακρίβεια, το μεσημέρι της Δευτέρας 6/1 το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο έβγαλε νέο ιατρικό δελτίο. Σύμφωνα με αυτό, ο ασθενείς έχει σημειώσει κάποια βελτίωση, αλλά η κατάσταση του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Μικρούτσικος δεν είναι πλέον διασωληνωμένος, ενώ τονίζεται ότι σε 24 ώρες θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

“Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments