Αθλητισμός

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Στο στόχαστρο του Αίαντα ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Στο στόχαστρο του Αίαντα ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα
Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο Έλληνας τερματοφύλακας φιγουράρει πρώτος στη λίστα του Άγιαξ για την αντικατάσταση του Αντρέ Ονάνα.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Οι μετοχές του Έλληνα τερματοφύλακα της Μπενφίκα φαίνεται πως βρίσκονται στα ύψη. Οι επιδόσεις του με την πορτογαλική ομάδα τον κατατάσσουν στη λίστα με τους κορυφαίους τερματοφύλακες της γενιάς του και έναν από αυτούς που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον σε κάποιον από τους κορυφαίους συλλόγους του πλανήτη. Ο 25χρονος μάλιστα προσφάτως σύμφωνα με τους Πορτογάλους βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Άγιαξ.

Η ολλανδική ομάδα αναζητά νέο ποδοσφαιριστή στη θέση “1” μιας και ο Ονάνα πιθανότατα να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι προχωρώντας σε μεταγραφή σε σύλλογο από την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σύμφωνα με τους Πορτογάλους είναι ένας από τους τερματοφύλακες που στον Άγιαξ βλέπουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Καμερουνέζου.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με την Μπενφίκα, με τον πορτογαλικό σύλλογο να μην εμφανίζεται διατεθειμένος να τον αποχωριστεί εκτός και αν οι Ολλανδοί ικανοποιήσουν πλήρως τις απαιτήσεις τους. Όπως αναφέρεται, ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ θα θέσει σε διαφορετική βάση τις συζητήσεις, με τη διοίκηση της Μπενφίκα να δίνει το πολυπόθητο “ναι” στον Άγιαξ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εκτός από το ενδιαφέρον του Άγιαξ βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαικών συλλόγων, οι οποίοι διαρκώς παρακολουθούν την εξέλιξη του μέσω των εμφανίσεων του με την ομάδα της Μπενφίκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments