Ελλάδα

Διακοπή ρεύματος: Ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ για τις ζημιές από τον “Ηφαιστίωνα”

Διακοπή ρεύματος: Ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ για τις ζημιές από τον “Ηφαιστίωνα”
Διακοπή ρεύματος: Συνεχίζονται από την ΔΕΔΔΗΕ οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από την κακοκαιρία "Ηφαιστίων".

Διακοπή ρεύματος: Σύμφωνα νεότερη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία των τεχνικών εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών στην Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Κάτω Σούλι, Πεντέλη (Μοναστήρι Αγίου Παντελεήμονα) και Ιπποκράτειο Πολιτεία. Επίσης, στην περιοχή της Θήβας, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στα χωριά Άσκρη και Νεοχώρι, στην περιοχή Αλιβερίου, στην Άνω και Κάτω Σέτα και στα χωριά Παραμερίτες, Κρεμαστός και Μανίκια και στα χωριά του Κάβο Ντόρο νοτίως της Καρύστου, Λιβάδι, Καστρί και Πλατανιστό.

Tέλος, τα συνεργεία επεμβαίνουν και για την αποκατάσταση μεμονωμένων μικρότερων βλαβών που προκύπτουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στα Αντικύθηρα, στην Κύθνο, στη Λέσβο και σε διάφορα νησιά των Κυκλάδων.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι πυκνές χιονοπτώσεις με την χώρα να παραμένει ντυμένη στα “λευκά”, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετά προβλήματα στις μεταφορές των πολιτών, καθώς δεν είναι λίγοι οι δρόμοι ειδικά σε ορεινά δίκτυα που έχουν καλυφθεί με χιόνι. Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας σε αυτά τα σημεία δίνουν συνεχόμενη μάχη προκειμένου να αποτρέψουν το κλείσιμο των αυτοκινητόδρομων. Επίσης, οι θερμοκρασίες παραμένουν αρκετά χαμηλές, με το θερμόμετρο να καταγράφει αρνητικό πρόσημο 

Στο Αιγαίο οι άνεμοι φτάνουν κατά τόπους ακόμα και τα 10 μποφόρ κρατώντας δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ. Μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται σύμφωνα με την ΕΜΥ από το απόγευμα. Κλειστές είναι και οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα και Αλεξανδρούπολη–Σαμοθράκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments