Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Αυτός είναι ο λόγος που δε μίλησε για τη διαιτησία

Γιώργος Δώνης: Αυτός είναι ο λόγος που δε μίλησε για τη διαιτησία
Γιώργος Δώνης: Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για τη διαιτησία του Γκεστράνιους στο ντέρμπι, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μην κάνει καμία αναφορά στη συνέντευξη Τύπου.

Γιώργος Δώνης: O προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αιώνιου ντέρμπι και την ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας του “Τριφυλλιού ” αλλά και στην απουσία έντασης στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πιέσει και να σκοράρει.

“Είχαμε ένα εξαιρετικό α’ ημίχρονο με μεγάλη αυτοπεποίθηση και κοντά τις γραμμές μας απέναντι σε πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Είχαμε καλό τρανζίνσιον. Σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να βάλεις την μπάλα στα δίχτυα για να προκαλέσεις πίεση στον πιο ποιοτικό αντίπαλο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναφέρθηκε καθόλου στη διαιτησία του Γκεστράνιους και τις φάσεις που διαμαρτύρονται στον Παναθηναϊκό. Η μη αναφορά του Δώνη στη διαιτησία προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον «κατηγορούν» για συνειδητή αφωνία. Βέβαια η εξήγηση του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι άλλη.

Σύμφωνα με τη Livesport.gr, από το περιβάλλον του Δώνη προκύπτει πως δεν έκανε δηλώσεις για τη διαιτησία, επειδή δεν είχε καθαρή εικόνα για τα μαρκαρίσματα στον Μακέντα και στον Μπουζούκη. Έτσι δεν θέλησε να εκφράσει άποψη πριν τα παρακολουθήσει σε ριπλέι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments