Ζώδια

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια [8/1/20]

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια [8/1/20]
Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (8/1/20).

Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (8/1/20).

  • Κριός – Το πέντε των κυπέλλων

Είναι εύκολο να κλαίτε για μια τελειωμένη υπόθεση όταν οι άλλοι σας απογοητεύουν: Γιατί δεν είναι όσο υπεύθυνοι ή στοργικοί όσο εγώ; Δεν ξέρουν ότι αυτό με ρίχνει; Η πρόκλησή σας σήμερα είναι να εξετάσετε τι έχει παραμείνει στο ποτήρι. Είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Ό,τι κι αν είναι χρησιμοποιήστε το για να ανεφοδιάσετε τον εαυτό σας. Είναι καλύτερο απ’ το να παραδοθείτε στη θλίψη.

  • Ταύρος – Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιους στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία με το να κατακτήσετε αυτές τι βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα.

  • Δίδυμοι – Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει μια ξένη παροιμία, η εμπειρία είναι σαν χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε όλα τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η Βασίλισσα των ξιφών κατέχει την ικανότητα να χρησιμοποιήσει την εμπειρία σε ό,τι κι αν της φέρει η ζωή. Σήμερα, η δουλειά σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να διορθώσετε αυτό που σας βαραίνει. Διαχωρίστε την ήρα απ’ το σιτάρι.

  • Καρκίνος – Ο Ιππότης των ξιφών

Τι σας κρατάει πίσω τελευταία; Κάποιο άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Κάποια φυσική δύναμη; Ό,τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Κάντε άμεσες ερωτήσεις για να μαζέψετε τις σωστές πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας για να κόψετε τη σύγχυση!

  • Λέων – Το τρία των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή και στεναχωριόμαστε για καλό σκοπό. Άλλες φορές είμαστε απλώς πολύ ευαίσθητοι από παλιές πληγές. Ακόμα κι αν έχουμε παραδώσει τα κλειδιά του βασιλείου, βρίσκουμε λόγο να παραπονεθούμε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε ποιο απ’ τα δύο σενάρια μιλάει για σας. Μεταμορφώστε τη θλίψη σε κατανόηση. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • Παρθένος – Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας: ακίνητα, χρήματα, ακόμα και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία – δεν θα παλεύουμε για πάντα με την έλλειψη. Δεν μπορείτε να έχετε όσα θα θέλατε; Ψάξτε συμβουλές από κάποιον που είναι δύναμη στο πεδίο του. Υπάρχει άλλος τρόπος να ζήσετε σε αυτό τον υλικό κόσμο;

  • Ζυγός – Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος.

  • Σκορπιός – Το Άστρο

Αν ψάχνετε ένα σημάδι από το σύμπαν για τις ελπίδες σας, σήμερα παίρνετε το λαμπρό αστέρι. Τυχόν συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας εξαφανίζονται. Όταν ακολουθείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους χωρίς φόβο, περιμένετε απρόσμενες πόρτες να ανοίξουν. Η ελπίδα είναι φίλη σας!

  • Τοξότης – Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

  • Αιγόκερως – Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: Ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

  • Υδροχόος – Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Ποιον τον περιμένει λίγη σκληρή δουλειά σήμερα; Εσάς! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: Μην εκπλαγείτε αν βρείτε χρυσές ευκαιρίες ή τρόπους να κάνετε κάτι να βγει όπως θέλατε. Για να εκμεταλλευτείτε αυτό που σας δίνει η μοίρα, μπορεί να χρειαστεί να λερώσετε τα χέρια σας με τον καλό τρόπο. Σηκώστε τα μανίκια σας και στρωθείτε στη δουλειά. Έχετε πολλά να κερδίσετε!

  • Ιχθύες – Το εφτά των ράβδων

Όλη η δουλειά που κάνατε μπορεί να σας φαινόταν σαν να ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που είστε εκεί πάνω, πόσο άσχημο είναι να βρίσκεται τη θέα μέτρια. Τα καλά νέα: Έχετε το πλεονέκτημα της κατάστασης. Τα κακά νέα: Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτούς που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments