Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [9/1/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [9/1/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (9/1/20).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (9/1/20).

  • Κριός

Τολμήστε να αναδείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας, αγαπητοί Κριοί! Η συναισθηματική Σελήνη θωρακίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού και της οικογένειας. Αυτή η θέση της θα κεντρίσει τον εσωτερικό σας κόσμο. Παρά την ειλικρίνεια που σας διακρίνει, μπορείτε να είστε πιο τρυφεροί. Θα είστε πιο ουσιαστικοί ακροατές για τους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς να βιάζεστε να τους δώσετε συμβουλές ή λύσεις. Έτσι θα είναι βέβαιοι ότι υπολογίζετε το συναίσθημά τους και λειτουργείτε σαν καθρέφτης. Θα νιώσουν πιο ενδυναμωμένοι, καταλήγοντας σε συμπεράσματα μετά από έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί σας!

  • Ταύρος

Κάντε την έρευνα το πιο σημαντικό εργαλείο σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό επιτάσσει η Σελήνη, που κεντρίζει τον 3ο Οίκο σας της διερεύνησης. Τολμήστε να ακολουθήσετε και αντισυμβατικές διαδρομές, για ένα προσωπικό δίλλημα ή έναν επαγγελματικό αναβρασμό. Και αν έρθετε σε επαφή με εξίσου φιλόδοξα άτομα, θα πάρετε τη δύναμη και ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για να ισορροπήσετε τον λόγο με την ακρόαση: Κάθε έμπνευση είναι καλοδεχούμενη και δωρεάν, γι’ αυτό αναζητήστε τη!

  • Δίδυμοι

Πώς κυλούν τα οικονομικά σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Η διαισθητική Σελήνη από τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, σας ενημερώνει ότι προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σημειώσετε γρήγορη πρόοδο, αρκεί να επιστρατεύσετε τον πρακτικό εαυτό σας και να εστιάσετε σε ένα σχέδιο δράσης. Αν χειρίζεστε κάποιο μεγάλο εγχείρημα, σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια για να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο. Παράλληλα, κάντε μια επισκόπηση στον προϋπολογισμό σας. Πρέπει να είστε ρεαλιστές, προετοιμασμένοι και έτοιμοι να κάνετε τα στιβαρά επόμενα βήματά σας!

  • Καρκίνος

Φαντάζεστε τον εαυτό σας χωρίς τα παροιμιώδη «φίλτρα» σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Κι όμως, θα το βιώσετε με την ευαίσθητη Σελήνη στα δικά σας εδάφη! Θα σας είναι ανέφικτο να συγκρατήστε ό,τι έχετε στο μυαλό σας, με τη διακριτικότητά σας εντελώς απούσα επί του παρόντος. Ωστόσο, οι άλλοι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια και την προώθησή σας με τόσο δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Ακόμα κι αν γίνετε κάπως εγωκεντρικοί, τολμήστε να αποτραβηχτείτε από τους πολλούς – μόνοι ή με ένα ακόμη άτομο!

  • Λέων

Μην σωρεύετε πράγματα μέσα σας, αγαπητοί Λέοντες! Ακόμα και η δική σας εξωστρεφής φύση το κάνει ενίοτε, ίσως και ασυναίσθητα… Αλλά είναι απαραίτητο να εκφράζετε κάθε πικρία, για να μην εκραγείτε. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η Σελήνη από τον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της ίασης. Γι’ αυτό τελειώστε γρήγορα τις υποχρεώσεις, κάντε μια βόλτα να καθαρίσει το μυαλό σας και μετά αποτραβηχτείτε στη φωλιά σας. Μην επιστρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει, θέστε τώρα τα υγιή όρια σε κάθε σχέση σας!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

  • Παρθένος

Η ανάγκη σας για δικτύωση παίρνει τα ηνία, αγαπητοί Παρθένοι! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό τη Σελήνη της κατανόησης, που βρίσκεται στον 11ο Οίκο σας των ομαδικών δραστηριοτήτων. Με το «όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα» ως αρχή σας, μην εκπλαγείτε αν μια κοινωνική γνωριμία μετατραπεί σε απρόσμενη σύμπραξη. Αν γνωστοποιήσετε τα σχέδιά σας, πολλοί θα προστρέξουν να σας στηρίξουν. Αλλά να είστε επιλεκτικοί στην επιλογή συζητητών, γιατί δεν αποκλείεται κάποιες συζητήσεις να περάσουν στο επίπεδο του κουτσομπολιού!

  • Ζυγός

Ετοιμάστε τα σχέδιά σας με τόλμη και ρίσκο, αγαπητοί Ζυγοί! Η διαισθητική Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, ανάβει πράσινο φως για το επαγγελματικό σας μέλλον. Δεν αποκλείεται να βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Γι’ αυτό προσπαθήστε να βγάλετε το συναίσθημα και να εστιάσετε μόνο στη λογική. Συλλέξτε τις πληροφορίες σας, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, ζυγίστε τα υπέρ και τα καλά. Τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρετε λίγο αργότερα μέσα σε αυτή την εβδομάδα!

  • Σκορπιός

Εγκαταλείψτε το καβούκι σας αυτή την περίοδο, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης και σας καλεί να ακούσετε το κάλεσμα από καινούργιους ορίζοντες. Αν έχετε το περιθώριο να κάνετε μια απόδραση, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε ταξιδιωτικές προσφορές. Αρχίστε με προορισμούς που δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη, ίσως να σας αναμένει κάποια ευκαιρία προσωπικής εξέλιξης εκεί. Διατηρήστε τη «επεκτατική» οπτική σας, γιατί η έμπνευση θα σας ανοίξει δρόμους για σημαντικές αλλαγές!

  • Τοξότης

Μήπως έχετε στη ζωή σας άτομα που δεν θα έπρεπε, αγαπητοί Τοξότες; Το ερώτημα τίθεται από τη Σελήνη, που βρίσκεται στον 8ο Οίκο σας των σχέσεων και της οικειότητας. Ίσως είναι η στιγμή να θέσετε κάποιο τελεσίγραφο στο ταίρι σας ή να θέσετε πιο ξεκάθαρα όρια για όλους. Αν και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ειλικρινείς, υπάρχουν πολλές προοπτικές να κερδίσουν από κάθε είδους διαπραγμάτευση!

  • Αιγόκερως

Αναζητήστε τις χρυσές τομές σε όλες τις συνέργειές σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Κάθε προθυμία για συμβιβασμό, έχει τη δυναμική να σας αποφέρει κέρδη. Η Σελήνη από τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, θα φωτίσει κάθε πτυχή κοινών σας δράσεων. Επενδύστε χρόνο σε αυτή την ευκαιρία, για να εκφράσετε τις θέσεις σας και να ακούσετε την άλλη πλευρά. Είναι σημαντικό να παίρνουν όλοι τουλάχιστον όσα προσφέρουν

  • Υδροχόος

Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό ορίζει η τρυφερή Σελήνη, από τον 6ο Οίκο της φροντίδας του εαυτού σας και της οργάνωσης. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε στην ισορροπία και την επιμέλεια, θα κάνει τη διαφορά στην παραγωγικότητα και τα αποτελέσματά σας. Αν αυτό σημαίνει να αλλάξετε κάποια σχέδια για να χωρέσει και μια συνεδρία γιόγκα, να το κάνετε. Οι ενδορφίνες σας θα τονωθούν και θα ανορθώσουν συνολικά τη διάθεσή σας!

  • Ιχθύες

Το πάσο σας στην έκφραση ανανεώνεται, αγαπητοί Ιχθύες! Φροντίζει γι’ αυτό η ευαίσθητη Σελήνη από τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σχέσεις σας σε σειρά και να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια γνωριμία σε οποιοδήποτε επίπεδο, πρέπει να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε μια σύμπραξη. Επιβεβαιώστε αν υπάρχουν προοπτικές και αντίστοιχη διάθεση από την άλλη πλευρά!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments