Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: Το μεγάλο δίλημμα του τεχνικού της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Μάσιμο Καρέρα: Το μεγάλο δίλημμα του τεχνικού της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ
Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Τούμπας, ωστόσο ακόμη οι σκέψεις για τον σχηματισμό της ομάδας του δεν έχουν ωριμάσει.

Μάσιμο Καρέρα: Αυτή την αγωνιστική όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Η μεγάλη συνάντηση αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να επιζητά τη νίκη απέναντι στην “Ένωση” προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Από πλευράς ΑΕΚ, ο τεχνικός του συλλόγου, Μάσιμο Καρέρα στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου η ομάδα του να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Ο Ιταλός τεχνικός καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καταστρώνει τα πλάνα του για τη μεγάλη συνάντηση. Η αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο διευκόλυνε μάλιστα τα σχέδιά του, καθώς η “Ένωση” βρήκε περισσότερο χρόνο προκειμένου να προετοιμαστεί καταλλήλως για την δύσκολη αποστολή της στη Τούμπα.

Αγωνιστικά, ο Καρέρα φαίνεται πως ακόμη δεν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο. Στο μυαλό του Ιταλού υπάρχουν το 4-2-3-1 αλλά και το 5-3-2. Αν επιλέξει το πρώτο σχήμα θα πάει με τους Τσιγκρίνσκι-Βράνιες στα στόπερ, τον Μπακάκη και τον Χουλτ στα μπακ, Κρίστισιτς και Σιμόες στον άξονα και μπροστά τους Μάνταλο, Βέρντε και Λιβάγια να πλαισιώνουν τον Ολιβέιρα. Σε περίπτωση οι σκέψεις καταλήξουν στον δεύτερο σχηματισμό, τότε ο Ιταλός αναγκαστικά θα αφαιρέσει έναν από τους μεσοεπιθετικούς του με επικρατέστερο τον Βέρντε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments