Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [10/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [10/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (10/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (10/1/20). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου. Η Αφροδίτη ενισχύει τις κινήσεις σας που αφορούν τους φίλους, τις ομάδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα από τις επαφές σας, έλκετε όσα θέλετε και χρειάζεστε!

Σήμερα αναδύεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που συνοδεύεται από μια Έκλειψη Σελήνης. Η ατμόσφαιρα αφορά μια πηγή ενέργειας που στηρίζει όσα χρειάζεστε για να νιώθετε άνετα και ασφαλείς! Η Σελήνη από τον Καρκίνο, θα βρεθεί σε αντίθεση με τους Ερμή, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Όλα όσα έχουν σημασία για εσάς, βρίσκονται αυτή την περίοδο υπό κατασκευή… Γι’ αυτό να φροντίζετε όσα αφορούν τα του οίκου σας!

Την Παρασκευή θα είστε πολύ πιο ευγενικοί και τρυφεροί με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα αποφασίσετε από μόνοι σας να βάλετε σε προτεραιότητα τις δουλειές στο σπίτι. Σήμερα θα υιοθετήσετε μια υπεύθυνη στάση απέναντι στην εργασία σας, στο να επιτύχετε ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις ή σε οικονομικά θέματα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να μάθετε νέες δεξιότητες και για να παρουσιάσετε τις ικανότητες ή τα σχέδιά σας.

Σήμερα μην παρεμβαίνετε στις φιλοδοξίες άλλων ανθρώπων που, όπως εσείς, θα θέλουν να δείξουν τις δεξιότητές τους. Αν ενεργήσουν κακόβουλα, θα προκαλέσουν οι ίδιοι την τύχη τους. Σε κάθε περίπτωση, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να επιβάλλετε τις επιθυμίες σας στην υπόλοιπη οικογένειά σας με το ζόρι.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα μπορεί να λάβετε νέα και να συζητήσετε γεγονότα, που θα αφορούν την οικογένειά σας ή κάποια άτομα που γνωρίζετε. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την ερωτική ζωή και τις προσωπικές σας σχέσεις. Εάν ξεκινήσετε μια νέα σχέση, δεν θα διαρκέσει πολύ αλλά σίγουρα θα τη θυμάστε για καιρό. Η Παρασκευή υποδεικνύει σημαντικά οικονομικά νέα. Πολλοί από εσάς σήμερα θα αρνηθούν μια πρόσκληση, λόγω άλλης δέσμευσης ή απροθυμίας να συναντήσουν ορισμένους ανθρώπους.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να το γιορτάσετε. Μπορεί να σχετίζεται με καλά νέα που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Η μέρα υποδεικνύει ένα γεγονός που σχετίζεται με μια κλοπή ή κάποιου είδους απώλεια στη ζωή φίλων ή συγγενών σας. Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε λυπημένοι ή ένοχοι για κάποιο ψέμα που είπατε στο παρελθόν.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αγχωτική κατάσταση, που θα αφορά ταξίδια ή άτομα από άλλο μέρος. Όσοι ταξιδέψετε σήμερα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα πρέπει να προσέξετε τα προσωπικά σας έγγραφα ή το εισιτήριό σας. Σήμερα θα γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης, κοινωνικής εκδήλωσης ή μέσω διαδικτύου.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Οι προσδοκίες για την εξέλιξη των σχεδίων σας, θα υποστούν ενδιαφέρουσες αλλαγές. Αποφύγετε την κακή διάθεση, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις θα οφείλεται στην αρνητικότητα των άλλων γύρω σας. Σήμερα πολλοί από εσάς θα έχουν λόγο για να αγοράσουν ένα δώρο ή να συμμετέχουν σε μια ευχάριστη συγκέντρωση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments