Ζώδια

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια [10/1/20]

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια [10/1/20]
Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (10/1/20).

Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (10/1/20).

  • Κριός – Το εφτά των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το χειρότερο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε αυτή τη φάση σε ένα έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο απολαυστική φάση από τον κύκλο της δημιουργίας, απαιτεί τυφλή πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η εμφάνιση του εφτά των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για πολύ ακόμα. Στο μεταξύ, βρείτε έναν τρόπο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ξαναγεμίστε το πηγάδι.

  • Ταύρος – Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σάς κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι.

  • Δίδυμοι – Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση για ένα σημαντικό θέμα ζωής; Στον συνεχόμενο αγώνα μεταξύ καρδιάς και μυαλού, ο Βασιλιάς των Ξιφών λέει είναι καλύτερο να αφήσετε το κεφάλι να νικήσει για τώρα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε λίγη απόσταση. Αν ειλικρινά δεν ξέρετε τι να κάνετε, ψάξτε κάποιον που δεν θα σας χρυσώσει το χάπι για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

  • Καρκίνος – Το οχτώ των πεντάκτινων

Ξεκινάει η δουλειά για σας. Σήμερα επικεντρώνεστε στη δουλειά και στα πράγματα της καθημερινότητας. Άντε λοιπόν, έχετε προθεσμίες να προλάβετε. Απλώς φροντίστε να πληρώνεστε όσα αξίζετε για την προσπάθειά σας. Αν δεν παίρνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, ώρα να συντονίσετε τις ικανότητές σας με τις ανάγκες της αγοράς.

  • Λέων – Το πέντε των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που τίθεται από το πέντε των πεντάκτινων. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από την έλλειψη χρημάτων αυτή τη στιγμή: Δεν έχετε αρκετούς πόρους, δεχτήκατε μια απογοητευτική επαγγελματική ευκαιρία. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει πραγματικά στον λογαριασμό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκληση σήμερα: Δείτε τι είναι αυτό που σας τροφοδοτεί πραγματικά. Ένας σωρός χρυσού σημαίνει λίγα πράγματα όταν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

  • Παρθένος – Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιους στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία με το να κατακτήσετε αυτές τι βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα.

  • Ζυγός – Το δύο των πεντάκτινων

Πνίγεστε από την προοπτική μιας γεμάτης ημέρας; Νιώστε ηρεμία ξέροντας ότι θα τα καταφέρετε όλα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ισορροπήσετε πολλές ευθύνες: Δουλειά, ευκαιρίες, ιδέες και περισσότερα. Απλώς φροντίστε να βρείτε τον χρόνο για να ισορροπήσετε τις πιέσεις του κόσμου και των προσωπικών σας αναγκών.

  • Σκορπιός – Ο Διάβολος

Νιώθετε σαν να παίζετε στις πενήντα αποχρώσεις του γκρι σήμερα; Κάτι βάζει σε πειρασμό την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας; Παραθέτω τον αθάνατο Όσκαρ Ουάιλντ: Ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να υποκύψεις. Άντε λοιπόν, περάστε καλά αλλά μην το παρακάνετε. Μόνο μην ξεχνάτε ποιος έχει τον έλεγχο: Εσείς. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε.

  • Τοξότης – Η Κρίση

Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά μπορεί να είναι και καλή: Μετά από καιρό που προχωράτε στον παράδρομο θα περάσετε στην γρήγορη λωρίδα. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικά νέα που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

  • Αιγόκερως – Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχουν φτιάξει τον δρόμο τους μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς. Τι μπορούν να σας διδάξουν;

  • Υδροχόος – Ο Πύργος

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • Ιχθύες – Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: Ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments