Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [11/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [11/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (11/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (11/1/20). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος… Και όλη αυτή η περίοδος φαίνεται να κυβερνάται από τον Κρόνο, κατά κάποιο τρόπο. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στα εδάφη του Αιγόκερω που αποτελεί την έδρα του, εδώ και δύο χρόνια. Σας κρατά σε εγρήγορση, χωρίς να επιτρέπει ατασθαλίες!

Ο Κρόνος θα συμπράξει με τον Πλούτωνα – επίσης στον Αιγόκερω – τις επόμενες 24 ώρες. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ερμής. Αυτό που νιώθετε ότι οικοδομείται στην ατμόσφαιρα εδώ και καιρό, πλέον έφτασε η στιγμή του! Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα. Η ενέργεια του λιονταριού, διαχέει περισσότερο δράμα στο περιβάλλον. Είναι η στιγμή να ακολουθήσετε την καρδιά σας, με ακεραιότητα. Όσα τεκταίνονται με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να αναδείξουν κάποιους ήρωες!

Το Σάββατο θα πρέπει να επιδείξετε πρακτικότητα και σύνεση στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας, καθώς η μέρα θα είναι σημαντική για εσάς. Έχετε περισσότερη υπομονή και ακούτε προσεκτικά τι λένε οι άνθρωποι γύρω σας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε μια μελαγχολία κάποιες στιγμές. Σήμερα μπορεί να μιλήσετε με μια γυναίκα, για οικονομικά ζητήματα που προβληματίζουν εσάς ή εκείνη.

Πολλοί από εσάς θα λάβουν νέα για μια εγκυμοσύνη ή γέννηση ενός παιδιού, καθώς η μέρα υποδεικνύει περισσότερες γεννήσεις κοριτσιών. Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να γίνουν στο σπίτι σας. Στη δουλειά για όσους εργάζεστε σήμερα, θα βιώσετε εκπλήξεις που σχετίζονται με έναν άντρα συνάδελφο ή πελάτη σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη και θετική μέρα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με ανθρώπους στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού και των Διδύμων. Σήμερα μπορεί να βρείτε μια λογική λύση σε κάποιο οικονομικό σας πρόβλημα ή να έχετε μια ιδέα για νέες πηγές εισοδήματος. Εάν προκύψει ένα πρόβλημα υγείας, θα χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για θεραπεία… Αλλά θα καταφέρετε να αναρρώσετε γρήγορα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα είναι επιτυχημένη μέρα, καθώς διάφορες συνθήκες και άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας. Η τύχη θα είναι από πολλές απόψεις στο πλευρό σας: Αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο ειλικρινείς και καλοπροαίρετες θα είναι οι ενέργειές σας. Σήμερα θα μιλήσετε και θα συναντήσετε ένα άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού. Μαζί του μπορεί να ανταλλάξετε δώρα, άλλα αντικείμενα ή χρήσιμες πληροφορίες.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα σκεφτείτε καλά τις ενέργειές σας, προς άτομα με τα οποία διατηρείτε σημαντικές οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις. Οι ενέργειες ατόμων στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα ή να σχετίζονται με κάποια σημαντική επιτυχία στη ζωή τους.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερή σας φάση, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες της οικογένειας ή των φίλων σας. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιων ενδιαφερόντων νέων και γεγονότων, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αναμενόμενα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments