Αθλητισμός

Άρης: Οριστική απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA

Άρης: Οριστική απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA
Άρης: Με απαγόρευση μεταγραφών για την τρέχουσα περίοδο τιμωρεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άρης: Μπλεξίματα για την ΠΑΕ Άρης, καθώς έγγραφο της FIFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) καθιστά οριστική την απαγόρευση μεταγραφών εφόσον δεν πληρώσει περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ. Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «After» του SDNA. Μάλιστα, όπως φαίνεται τα πρώτα καμπανάκια κινδύνου είχαν ηχήσει στους “κίτρινους” από τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, έφτασε στην ΕΠΟ έγγραφο από τη FIFA που καθιστά “τελική και δεσμευτική” την απαγόρευση μεταγραφών για την ΠΑΕ Άρης, αφού παρήλθε η προθεσμία των δέκα ημερών χωρίς οι Θεσσαλονικείς να κάνουν κάποια κίνηση.

Η “βόμβα” της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έχει να κάνει με τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις. Το αρχικό ποσό της οφειλής σημειώνεται πως φτάνει τις 800.000 ευρώ, αλλά με τους τόκους να “τρέχουν” από το 2012, ο Άρης θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν αυτή η πληρωμή δεν πραγματοποιηθεί άμεσα τότε δεν θα έχει δικαίωμα μεταγραφών για την τρέχουσα περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν πρόκειται για καινούριο θέμα, μιας και ηFIFA ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου είχε υπενθυμίσει στην ΠΑΕ τις παλιές “πληγές” της ομάδας.

Ακολούθησε και νέος συναγερμός τον Νοέμβριο, αλλά οι ιθύνοντες του Άρη δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία αφού θεώρησαν πως πρόκειται για υποθέσεις της παλιάς διοίκησης. Η εξέλιξη αυτή φέρνει νέα δεδομένα στην μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι αφού για να μετακομίσει ο 23χρονος από τη Θεσσαλονίκη στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό ο Άρης θα πρέπει να ρυθμίσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία ιδιαίτερα μεγάλη οφειλή για τα οικονομικά του συλλόγου.

Τονίζεται, ότι η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κάνει λόγο για απαγόρευση μεταγραφών και στον Ασπρόπυργο, ομάδα που συμμετέχει στη Football League. Η συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει ένα πολύ μεγάλο ζήτημα για όλες τις ομάδες που στο παρελθόν διαλύθηκαν και στη συνέχεια επανήλθαν στο προσκήνιο με νέο ΑΦΜ, αφού κατά τη FIFA και ο σημερινός σύλλογος αποτελεί συνέχεια της παλιάς εταιρείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments