Αθλητισμός

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-1

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-1
Ο Παναιτωλικός πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην παράταση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση, αφού στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός προκρίθηκε στους «8». Με αρκετές απουσίες βασικών παικτών τους παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες, κυρίως ο Παναιτωλικός, αλλά με τους νεοαποκτηθέντες Άλβαρες και Ρόσα στην ενδεκάδα του. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα ήταν για τον Παναιτωλικό, όταν μετά από κόρνερ του Άλβαρες στο 9ο λεπτό, ο Σίεστεντ έπιασε την κεφαλιά, η οποία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ. Οκτώ λεπτά αργότερα (17΄) την ίδια τύχη είχε σουτ του Ρόσα και ο Πανιώνιος αποδείχθηκε αρκετά τυχερός.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 45λεπτο, κινήθηκε πιο επιθετικά και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ ο Πανιώνιος έδειξε περισσότερη προσοχή στην άμυνά του. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση στα καρέ των γηπεδούχων, αλλά ο Πανιώνιος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 73΄ όταν σουτ του Μιλόγεβιτς στην κίνηση απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Στο 85΄ σουτ του Ντουάρτε υποχρέωσε τον Κότνικ σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει στην κανονική διάρκεια του αγώνα κι έτσι πήγαν στην παράταση, όπου ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί στο 116΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπαΐροβιτς ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 68΄ στη θέση του Ντίας. Στο 119΄ ισοφάρισε ο Πανιώνιος με κεφαλιά του Ντομίνγκες, όμως δεν του αρκούσε, αφού ήθελε νίκη με 2-1 για να περάσει, κάτι που στο μικρό διάστημα που απέμενε δεν κατάφερε να πετύχει.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Κίτρινες: Ρέντζας, Μιλόγεβιτς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες – Μάρτιν, Σανιά, Γιοβάνοβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63΄ Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68΄ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (111΄ Γρίβας), Τσιλούλης, Αραμπούλι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Μάρτιν (62΄ Τζανακάκης), Ντάλσιο, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Άλβαρες (83΄ Μιμίτο), Ρόσα (97΄ Φυτόπουλος), Ντίας (68΄ Μπαϊροβιτς).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments